Kosmetická recenze #11

by - 25.8.18

Ahoj!

Tak co máte v plánu na poslední prázdninový týden? Je neuvěřitelné, jak ty 2 měsíce utekly. Příští týden těm mladším opět začne škola. Ještě dnes si pamatuju ty pocity, když jsem se do školy chystala já. Jestli mě něco bavilo, tak to bylo rozhodně nakupování nejrůznějších školních pomůcek, jako bylo pouzdro, zvýrazňovače, propisky, sešity apod. Taky si nakupování školních potřeb užíváte nebo to je pro Vás otrava?

Dnes tu mám pro Vás už 11. kosmetickou recenzi. Tyhle typy článků mě opravdu baví. Jsem ráda, když Vám můžu předat své zkušenosti a (ne)doporučit Vám tak nějaký ten kosmetický produkt. I když, každý z nás je přeci jen jedinečný a to co sedí mně, nemusí sedět právě Vám.

Lak na nehty | Essence | The Gel Nail Polish

Cena: 40 - 50 Kč
K dostání: na internetu, v drogeriích a supermarketech

Mám takový pocit, že se tyhle typy laků od Essence dřív jmenovaly Colour&Go. Byly ve stejných lahvičkách, jediné co se změnilo je snad jen ten název, možná složení. Každopádně co se týče kvality, přijdou mi pořád stejné. Když jsem zjistila, že je značka Essence k dostání i tady v Anglii, byla jsem opravdu ráda. Jejich laky totiž patří mezi stálice v mé kosmetické sbírce. Abyste dosáhli výraznějšího odstínů, je určitě lepší nanést 2 vrstvy. V nabídce je opravdu velké množství nejrůznějších barev, proto si myslím, že si tu svou vybere každý. Co se týče výdrže laku, tak tam je to zhruba 4 dny. Pokud by Vás zajímaly odstíny, tak ten světlejší nese název 04 our sweetest day, ten tmavější pak 102 I dreamed a dream.


Tvářenka | Catrice | Multi Matt Blush

Cena: cca 110 Kč
K dostání: na internetu, v drogeriích a supermarketech

Tak s kosmetikou od značky Catrice jsem snad nikdy nesáhla vedle a vždy jsem byla s jejich výrobky spokojená, stejně tak, jako jsem spokojená i s tvářenkou Multi Matt Blush v odstínu 010 Love, Rosie! Tvářenka se skládá ze dvou tmavších a dvou světlejších odstínů, takže je jen na Vás, po kterém sáhnete anebo jestli namixujete všechny dohromady. Na internetu jsem četla, že spoustě lidem nevyhovovala nízká pigmentace. Každopádně za mě tvářenka drží perfektně a tvářím dodá krásný a jemný nádech svěžesti. 


Balzám na rty | Astrid | Aloe vera

Cena: cca 30 Kč
K dostání: na internetu, v drogeriích a supermarketech

Když jsem v červnu sháněla nějaký fajn balzám na rty, zaujal mě právě tady ten od Astridu, přestože jsem si původně chtěla kupovat klasický jelení lůj. U tohoto balzámu mi bohužel přijde, že jsem šlápla vedle. Přestože slibuje hydrataci, rty příliš nehydratuje, naopak mi přijde, že vytváří pocit stále suchých rtů, tím pádem Vás nutí k neustálému používání. Balzám mi při poměrně častém užívání vydržel asi 2 měsíce. Každopádně pro příště vím, že bude lepší sáhnout po jiné značce. 


Vyzkoušeli jste někdy některý z výrobků? Jaké jsou Vaše zkušenosti? 


Mohlo by se vám líbit

0 Komentářů