London is calling!

by - 17.6.16

Ahoj!

Pátek je tady a to znamená, že mi začíná dovča. Už ve středu odlétám do Londýnaaaaa! A můžu Vám říct, že se neskutečně těším! Z tohoto důvodu jsem si pro Vás dnes jsem připravila informativní článek. 


Přestože jsem v Londýně už jednou byla, příští týden se tam chystám znovu. Tenkrát, to jsem byla ještě na střední škole, to byl takový ten tip výletu, kdy musíte vidět prostě všechno, a celý den se téměř nezastavíte. Však to znáte... Tentokrát si to chci ale užít naplno, takže se chystám projít různá zajímavá místa, a také chci navštívit britské kavárny a restaurace, no a hlavně si dát tu pravou English breakfast! Mimochodem, pokud máte nějaké tipy na to kam zajít, určitě mi dejte vědět do komentářů. Co je důležité zmínit, je to, že se chystám hodně vlogovat. Takže se můžete těšit na takové travel diaries :) A možná se mi podaří nafotit i nějaký ten outfit :) No a i když nemám smart phone, budu se snažit aspoň občas postovat nějaké fotky přes ten přítelův...teda jestli mi ho pujčí :))

Co se týče následujících dnů, chtěla bych natočit video typu What´s in my bag/Co mám v kabelce, a možná bude i víkendový vlog! 



Mohlo by se vám líbit

1 Komentářů