Kosmetická recenze #3

by - 16.7.16

Ahoj!

Jak si užíváte prázdnin? Už jste byli někde na dovolené? Mě po Londýnu už letos asi žádná další dovolená nečeká. Takže si budu muset počkat až na další rok. 

Po dlouhé době jsem pro Vás připravila další kosmetickou recenzi. Články tohoto typu mě baví, i když je nepíšu tak často. Jsem ráda, když můžu vyzkoušet něco nového a pak to třeba doporučit dalším lidem, například prostřednictvím článku. 

Dermacol | 16H Lip Colour 

K dostaní: v drogeriích, na e-shopech
Cena: cca 230 Kč 

Tuto rtěnku jsem si opravdu oblíbila, a myslím, že ještě dlouho nesáhnu po jiné. Zatím mám jen červený odstín, ale v nejbližší době si určitě pořídím další. 16H Lip Colour se skládá ze 2 částí: ta první je samotná rtěnka, a tu druhá hydratující lesk. Velkým plusem je aplikátor, pomocí kterého vykouzlíte precizně nalíčené rty. Pokud nebudete jíst nic mastného, můžu zaručit, že se Vám rtěnka nikam nehne. Jediným mínusem je to, že rty po pár hodinách vysuší, což je ale těchto dlouhotrvajících rtěnek normální. 



Balea | Handcreme Buttermilk & Lemon

K dostaní: v drogeriích DM, na e-shopech
Cena: cca 35 Kč 

Značku Balea mám velmi ráda. Mají totiž poměrně kvalitní a levné výrobky. Jedním z nich je i tento krém na suché ruce, který Vám ruce jemně hydratuje a zároveň je zanechá krásně hebké. Velkým plusem je i jeho nádherná sladká vůně. 

Gabriella Salvete | Long Lasting Foundation 3 in 1 

K dostání: v drogeriích, na e-shopech
Cena: cca 130 Kč 

Další pozitivní recenze je na tento make-up 3 v 1. Skládá se z báze, korektoru a make-upu. Make-up se krásně roztírá. Krytí je střední. Na pleti vypadá velmi přirozeně, takže můžu opět jen doporučit. 





Jaké zkušenosti máte s těmito výrobky vy? 

Mohlo by se vám líbit

2 Komentářů

  1. Rtěnku neznám a neměla jsem možnost vyzkoušet, ale výrobky od Balea mám hrozně ráda, protože jde o levnou a voňavou kosmetiku :)

    Giveaway na září 

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Baleu mám taky moc ráda. Nejvíc mě fascinují ty nejrůznější vůně :)

      Vymazat