Polštářky s jezevčíky

by - 20.10.16

Ahoj!

Dnes tu mám další článek pro milovníky jezevčíků! Pokud si vzpomínáte, tak mezi mé první články na blogu patřil takový wishlist s nejrůznějším oblečením s motivy jezevčíků. Nedávno jsem americkou stránku Sausage Dog Central navštívila zase a objevila jsem nové kousky, které bych si určitě někdy chtěla pořídit. Mimochodem, kdyby se našel někdo z okolí Brna, kdo by si chtěl z této stránky něco objednat, dejte mi vědět. Poštovné by tak každého vyšlo levněji.

Do dnešního článku jsem vybrala pouze jednu věc, ale za to v nejrůznějších variacích. Narazila jsem totiž na nádherné dekorační polštářky s jezevčíky.


Nejprve tu mám polštářky, které můžete mít vystavené po celý rok. Prvním z těchto kousků je povlak na polštář s černým jezevčíkem a ptáčky. Seženete ho TADY a vyjde Vás na 22 dolarů, což je nějakých 540 Kč. Jestli jsem se ale do něčeho zamilovala, tak je to právě prostřední tyrkysový polštářek s různými typy jezevčíků. Ten Vás vyjde na $19.80, takže asi 490 Kč. Polštářek vpravo nahoře jako jediný není ze stránky Sausage Dog Central, ale z české internetové stránky Bonami.cz. Koupíte ho za 499 Kč. Údajně oproti opravdovému pejskovi nelíná a spokojeně drží :)

Tou druhou skupinkou jsou nádherné vánoční polštářky. Jezevčíci ve vánočních oblečcích, kteří jsou zobrazení na levém dolním polštářku jsou prostě úžasní. Tento polštářek seženete opět za $19.80 (490 Kč). Na druhém vánočním polštářku najdete jezevčíka v oblečku Santy s nápisem Merry Christmas zase za $19.80.

No uznejte sami, že jsou to zkrátka dekorace k nezaplacení :)

Který se Vám líbí nejvíc?


Mohlo by se vám líbit

1 Komentářů

  1. CHacha, ti jsou originalni! Ja radsi kocky ale brala bych ten s dvema ve svetrech:)

    OdpovědětVymazat