Kosmetická recenze #6

by - 24.5.17

Ahoj! 

Konec května je skoro tady a nám v Londýně před pár dny začaly pěkná horka. Bohužel si těchto teplých dnů ale moc neužívám. Buď jsem v práci, a když už mám volno, tak ho nemá Přema a naopak. A právě tohle je jeden z důvodů, proč si chceme najít jinou práci, protože takhle se prostě nikam nedostaneme.Co mě ale momentálně tak nějak povzbuzuje je to, že už  za 3 a půl týdne letíme na týden domů :)

Dnes se s Vámi chci podělit o zkušenosti s další kosmetikou, kterou momentálně používám.  Tentokrát se bude jednat o korektor, řasenku a tekutou rtěnku. Tak pojďme na to!

Tekutý korektor | Catrice | Liquid Camouflage High Coverage Concealer

Cena: cca 100 Kč
K dostání: v drogeriích, na e-shopech

Jestli si dobře vzpomínám, tak jsem Vám tento korektor představovala v mém předvánočním mini haulu na youtube. Korektor jsem si tehdy pořizovala na e-shopu dekorativka.cz, kde mě vyšel na 99 Kč. Korektor Vám má zaručit vysoké krytí a navíc je voděodolný. Co se týče té voděodolnosti, tak to zatím osvědčené nemám (pokud Vy ano, určitě mi dejte vědět do komentářů). Musím říct, že jsem s korektorem ze začátku nebyla až tak spokojená, ale to zřejmě z toho důvodu, že jsem si ho na pleť nanášela v hodně tenkých vrstvách. Pokud chcete opravdu dobré krytí, je potřeba ho nanést víc. Tím ale nemyslím tunu. A nezapomeňte na pořádné zapracování, ideálně beauty blenderem.  No a jestli se mě ptáte, zda bych Vám korektor doporučila, tak odpovídám ANO. Korektor dokáže krásně přilnout k pleti. Já sama ho používám i bez make-upu. Zakryju jen nedokonalosti a pleť přepudruju.



Řasenka | Trend It Up | Pop Lashes

Cena: cca 120 Kč
K dostání: v drogeriích DM

Přestože patří značka Trend It Up k těm levnějším, může se pochlubit opravdu kvalitní kosmetikou, mezi kterou patří i řasenka Pop Lashes. Řasenku musím pochválit jednak kvůli super kartáčku a zároveň kvůli krásnému prodloužení řas. Co se týče slepování řas, ze začátku jsem s tím neměla problémy. Jakmile ale řasenku používáte už pár měsíců, postupně ztrácí na kvalitě a řasy se začínají slepovat. Můžu ale říct, že řasenka patří k těm nejlepším, kterém jsem doposud vyzkoušela.


Tekutá rtěnka | Sleek | Matte Me

Cena: 180 kč
K dostání: na e-shopech, v drogeriích

Tak tady bohužel musím dát velký palec dolů. Rtěnka, která slibovala dlouhotrvající výdrž, mě hodně zklamala. Odstín, který jsem si pořídila já, se jmenuje Fired Up. Rtěnka ze začátku vypadá opravdu krásně. Po chvilce ale začne na rtech vytváře flíčky. Po nanesení další vrstvy zjistíte, že se rtěnka začíná na rtech tak nějak drolit a opadávat. Co se týče výdrže, tak ta je za mě hodně špatná. Rtěnka mi na rtech pořádně nevydržela ani 3 hodiny a to jsem celou dobu nic nejedla. Nevím, jak je to s ostatními odstíny, co ale vím je to, že ještě dlouho zůstanu příznivcem tekutých rtěnek od Dermacolu.


Vyzkoušeli jste některý z těchto výrobků? Pokud ano, jste s nimi spokojení?


Mohlo by se vám líbit

0 Komentářů