Kosmetická recenze #7

by - 15.7.17

Ahoj!

První půlka července je pryč a první půlka roku 2017 je zase za námi. Musím říct, že rok 2017 byl pro mě opravdu přelomový. Jednak proto, že jsem odjela do Londýna. A když už jsme u toho Londýna, asi byste rádi věděli, jak můj londýnský život pokračuje....

To si takhle jednou jedeme s Přemou metrem do práce a při té cestě se bavíme o cestování. O čem všem jsme se bavili Vám tady povídat nebudu (stejně už si to ani nepamatuju :-D ). Důležité je to, co z toho vzešlo. No a abych to dál neprotahovala..... Zkrátka jsme se rozhodli, že dáme v práci výpověď a odcestujeme. Takže v pondělí, 17. července, začíná naše další velké dobrodružství, 3-týdenní cesta po Francii a Španělsku. Foťák samozřejmě beru s sebou, takže se můžete těšit na fotky i vlogy! No a pokud jste někdo už byli ať už v Marseille, Barcelloně či na Mallorce, určitě mi dolů do komentářů napište své tipy, kam stojí za to se jít podívat.

Teď už ale k dnešní kosmetické recenzi. Dnes jsem vybrala 3 výrobky, které jsem se pořídila tady v Londýně. Dva z nich seženete i u nás, v ČR. Pro jeden z nich byste ale museli vycestovat. 

Dvoufázová micelární voda | Garnier | Pro suchou a citlivou pleť

Cena: cca 150 Kč
K dostání: v drogeriích, na e-shopech

Přestože je micelární voda určená pro suchou pleť, mastné pleti podle mě neuškodí. Stačí, když si pleť micelární vodou vyčistíte, poté pleť opláchnete čistou vodou a osušíte třeba kosmetickým kapesníčkem. Kapesníček do sebe totiž mastnotu vsákne. Já jsem s touto vodou nadmíru spokojená. Dokáže totiž perfektně odlíčit make-up, neslíbatelnou rtěnku a stejně tak oční okolí bez toho, aniž by Vás štípaly oči, a navíc Vám perfektně vytáhne nečistoty z pokožky. 400 mililitrů by Vám mělo vydržet na 200 použití. I když vodu používám teprve krátce, už teď ji můžu každému doporučit.


Matné laky na nehty | PS... | Satin Matte

Cena: cca 45 Kč
K dostání: Primark, na e-shopu E-bay

Tak tyhle nádherné matné laky jsem pořídila v Primarku. Je to vlastně moje první zkušenost s kosmetikou z Primarku. Přestože jsem kvalitě těchto laků moc nevěřila, musím říct, že mě příjemně překvapily. Odstíny Rose Mauve (ten tmavší) a Bisque (světlejší) vypadají na nehtech opravdu nádherně. Každý lak mě vyšel na £ 1,50, což vychází v přepočtu na české koruny cca 45 Kč. Výdrž laků je vzhledem k ceně skvělá, ale znáte to. Jakmile začnete mýt nádobí či uklízet, lak se Vám pomalu začne slupovat. Přesto Vám laky můžu doporučit. Takže až budete mít cestu do Primarku, určitě se na laky mrkněte.


Paletka očních stínů | Makeup Revolution London | Iconic Pro 1

Cena: 180 - 400 Kč
K dostání: v drogeriích Rossmann, na e-shopech

Když jsem si v drogerii vybírala paletku učních stínů, musím se přiznat, že jsem byla naprosto bezradná. Najednou jsem před sebou totiž měla obrovské množství paletek značek, o kterých jsem v životě neslyšela, a když už slyšela, tak většinou jen pár slov v beauty videích na youtube. No a jelikož jsem hledala neutrálnější odstíny, nakonec jsem sáhla po této paletce od Makeup Revolution. Paletku, kterou jsem pořídila za 6 liber, což je cca 180 Kč,  jsem už párkrát  vyzkoušela. Bohužel mě ale nějak extrémně nenadchla. Co se týče pigmentace, u tmavších odstínů mi přijde v pohodě, horší už je to u těch světlých. Dalším velkým problémem je její prášivost, což u paletek opravdu nesnáším. Takže za mě má tahle paletka bohužel palec dolů.


Mohlo by se vám líbit

8 Komentářů

  1. Já bohužel tuhle micelárku nemůžu ani vystát. Mám ráda tu růžovou od Garnier, ale tahle mě zklamala - a to mám normální pleť se suchými místy :/ Je škoda té palety od Revolutionu, mám od nich jinou paletu a je skvělá, nepráší se a pigmentací strčí do kapsy jak Too Faced, tak Tarte.

    OdpovědětVymazat
  2. Micelárky od Garnier mám moc ráda :) Z paletek mám nejradši Too Faced, ta nepráší vůbec.

    OdpovědětVymazat
  3. Micelárka je super, také ji používám. Ale na oči mi moc nesedí, mám je pak suché a podrážděné. Používám na oči odličovací mléko přímo pro oči. Ale holt každému sedne něco jiného, na pleť je skvělá :)

    OdpovědětVymazat
  4. Micelárku som používala tiež, je ozaj výborná :)

    OdpovědětVymazat
  5. Ahoj, tak jak si užíváte cestu, pokud jste tedy ještě stále na ní.? :) Určitě se budu těšit na vlogy! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj :) cesta už nám skončila. Zrovna připravuju články a video bude taky, takže se můžeš těšit :)

      Vymazat