Můj podzimní wishlist

by - 21.9.17

Ahoj!

Tak jak si zatím užíváte podzim? Upřímně, já zatím nic moc. Ale věřím, že se to brzy změní, a to hlavně z toho důvodu, že již tento týden vyměním rušný Londýn za poklidný venkov. Na tuhle změnu se opravdu těším. Abych řekla pravdu, Londýn je hezké město, ale nedovedla bych si představit tady žít dlouhodobě. A jak to máte vy?

Jelikož je podzim už v podstatě v plném proudu, zapátrala jsem po internetu, abych mohla vytvořit opět nový podzimní wishlist. No, oblečení není nikdy dost, že? Do wishlistu jsem zařadila opět jak oblečení, tak nějaký ten doplněk. No a tohle už je výsledek:



No a začnu hned z levého horního rohu. Černá áčková sukně je podle mě jedním ze základů šatníku. Asi bych se tedy měla stydět, že v mé skříni právě tenhle kousek chybí. Sukně je zkrátka sladitelná s čímkoliv a nositelná jak v zimě tak v létě. No a na jednu takovou jsem narazila například na ZOOTu (odkaz najdete TADY). Podle mě se ale dá sehnat i levněji.

Řetízek s přívěskem jezevčíka. Tak tady se nejedná o žádný módní trend, ale spíše o citovou záležitost. Jak možná víte, tak patřím mezi velké milovníky jezevčíků. Tenhle řetízek jsem objevila na stránkách www.spagetky.cz. Pokud se nemýlím, tak koupí nějakého z výrobků podpoříte také jezevčíky z organizace Jezevčíci v nouzi. 


Říká se, že v jednoduchosti je krása a právě tomuhle měřítku podle mě odpovídá velká černá kabelka, která je taky jedním z must have. Nejenže se Vám do ní vleze spousta věcí, ale dá se i skvěle kombinovat s nějrůznějšími outfity. Podle mě není na škodu zainvestovat a pořídit si opravdu kvalitní kabelku, která dlouho vydrží a nevyjde z módy. Tu z obrázku jsem našla na ZOOTu (značka Pieces Jenica).

Dalším kouskem, který by se mi hodil je lehká podzimní parka. Parky jsem okukovala už párkrát v Primarku, ale nikdy jsem si žádnou nekoupila. Parka v neutrální barvě (jako je právě ta na obrázku) se podle mě hodí jak ke sportovnímu tak k elegantnějšímu outfitu. Na tuhle jsem narazila na e-shopu H&M.  

Na ZOOTu jsem také objevila krásný světlé růžový křivák od značky Tally Weijl. Nápadité a mladistvé kousky od značky Tally Weijl mám opravdu ráda. Právě takovýmto růžovým křivákem podle mě rozbijete jakýkoliv jednotvárný outfit, kdežto klasickým černým křivákem (který bych mimochodem potřebovala taky) nikdy nic nezkazíte. 

Mezi mé časté problémy patří to, že když si chci vzít malou kabelku, mám problém do ni nacpat veškeré potřebné věci, včetně mé velké peněženky. Už delší dobu tak přemýšlím nad pořízením nějaké menší a zároveň skladnější peněženky a na jednu takovou jsem narazila opět na ZOOTu. Jedná se o krémovo-šedé květované malé psaníčko značky Cath Kidston (odkaz TADY). Ano, jedná se sice o psaníčko, na ZOOTu je ale zařazeno do kategorie peněženek. I když, jak tak přemýšlím nad těmi rozměry, peněženka je sice úzká, ale nejsem si úplně jistá, zda by se mi vlezla do mé nejmenší kabelky...

Další věcí, která mě v Primarku zaujala jsou tyhle manžestrové šaty. Nemůžu si pomoct, ale hrozně mi připomínají dětství. Pamatuju si doby, kdy měla jedny takové fialové ségra. Nejlepší je to, že pod šaty můžete vzít cokoliv, svetr, mikinu a nebo jen tričko.  V době psaní článku jsem na stránkách Primarku bohužel vínové šaty už nenašla, tak dávám odkaz aspoň na černé a najdete je TADY.

Předposledním kouskem z oblečení je krásný žíhaný cardigan značky VERO MODA. Po cardiganu se dívám už dlouho. Nejenže je to módní kousek oblečení, ale také se dá skvěle vrstvit. Jak nosíte cardigan vy? Své tipy mi klidně napište dolů do komentářů!

V mém wishlistu nesmí chybět ani boty. Tyhle jsou z CCC a jsou vhodné nejen na podzim, ale stejně tak i na zimu. Nízké kotníkové kozačky Vám poslouží vždy, když nevíte, jaké boty zvolit. Podle mě by takovéhle botky neměly v žádném botníku chybět. No, mě tam samozřejmě chybí...  

Úplně posledním kouskem z podzimního wishlistu je pončo. Podle mého názoru pončo poslouží zkrátka jako náhražka jakékoliv bundy. Zřejmě bych volila jinou barvu než růžovou, avšak na tomhle konkrétním mě zaujal střih a třásničky na spodní straně. Přestože pončo nepatří do skupinky must have, určitě patří do skupinky originality a nápaditosti.

Mohlo by se vám líbit

2 Komentářů

  1. Máme hodně podobný podzimní wishlist :-D

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj, ta kabelka moc krasna. Jak rikas, ze je cas od casu dobre zainvestovat do kvality, tak souhlasim. Ale na druhou stranu i levne veci jsou mnohdy kvalitni a paradni. Ja si treba pred ctvrt rokem koupila tuto kabelku https://www.decodoma.cz/Damska-kabelka-bezova.html - cena paradni. A porad jako nova, moc se mi libi, netrha se, vse super.

    OdpovědětVymazat