Kosmetická recenze #10

by - 11.6.18

Ahoj! 

Tak červen je v plném proudu, ale vysoké teploty zatím nikde. Pokud čtete mé články pravidelně, tak víte, že jsem v jednom z těch předchozích psala, že právě červen by měl být tím nejteplejším měsícem v roce (jak tomu bylo minulý rok). Bohužel to tak zatím nevypadá. Teplo tu máme, to ano, ale ty třicítky k nám zatím nedorazily. I když bych vlastně měla být ráda. Ale i tak nemusím zoufat. Už za týden se jich totiž dočkám, protože vyrážíme směr ČR. 

Dnes tu mám pro Vás už 10. kosmetickou recenzi. Oproti té minulé se dnes dočkáte samých pozitivních recenzí. A které produkty jsem tentokrát vybrala?

Lak na nehty | Catrice | ICONails

Cena: cca 80 Kč
K dostání: na e-shopech, v drogeriích

Vzhledem k mé nynější práci ani nemá cenu si přes týden nehty nějak lakovat. Když už, nehty si nalakuju občas o víkendu a téměř vždy, když se chystám vycestovat. V mé sbírce těch laků proto moc nenajdete. Tento lak od Catrice jsem si koupila letos v lednu a měla jsem ho na sobě zatím asi jen 2x. Čím se od klasických laků liší, je určitě dvojité uzavírání. Lak se dobře nanáší, poměrně dobře zasychá a co se týče konzistence tak ta je taky super. K perfektnímu finishi budete pravděpodobně potřebovat 2 vrstvy, já si ale obvykle vystačím s jednou. Mimochodem, jedná se o odstín 32 Get Your Pink On.


Make-up | Maybelline | Affinitone Hydrating tone-on-tone foundation

Cena: cca 150 - 185 Kč
K dostání: na e-shopech, v drogeriích

Tento hydratační make-up v odstínu 09 Opal Rose jsem si pořídila před pár měsíci v drogerii. I když jsem ho na sobě měla zatím jen párkrát, protože nemám tolik příležitostí k tomu se nalíčit, můžu říct že jsem s ním relativně spokojená, i když jsem se po nějaké době začínala vzhledem k mé mastnější pleti lesknout. Make-up je sice určený na všechny typy pletí, já osobně bych ho ale asi doporučila pro suchou nebo normální pleť. Make-up je poměrně tekutý, proto si ho nejraději nanáším pouze pomocí rukou. Krytí je střední, takže to chce určitě použít ještě korektor. S výsledkem ale budete určitě spokojené, jelikož na pleti vypadá přirozeně a nevytváří tak efekt masky.


Micelární voda | Bioderma | Sébium H2O

Cena: cca 130 - 300 Kč (podle objemu)
K dostání: na e-shopech, v lékárnách, v drogeriích

Tak tuhle micelárku pro smíšenou až mastnou pleť jsem dostala letos na Vánoce a jsem za ni ráda. Nikdy před tím jsem totiž od značky Bioderma nic nevyzkoušela. Používám ji jak ráno, tak večer. Určitě je ale potřeba pleť dočistit třeba mycím gelem nebo peelingem, abyste se dokonale zbavili všech nečistot. Micelární voda je jemná, má příjemnou vůni, nedráždí a pleť perfektně zbaví povrchových nečistot.


Vyzkoušeli jste některých z těchto tří výrobků? Jestli ano, byli jste s nimi spokojení? Budu se těšit na Vaše reakce.

Mohlo by se vám líbit

1 Komentářů

  1. Ten lak je opravdu v nádherným, šťavnatým malinovým odstínu :) ještě jsem žádný z této Catrice řady nezkoušela. Budu to muset napravit :) a micelární vodu mám moc, moc ráda. Na cestování je skvělá, pokud je v malé lahvičce.

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat