Módní trendy, kterým nikdy nepřijdu na chuť

by - 4.6.18

Ahoj!

Červen je tady a půlka roku téměř za námi. Je neuvěřitelné, jak rychle to ubíhá. Přijde mi, jakoby to bylo jen pár týdnů, co jsme oslavili Nový rok...


Téma dnešního článku mě napadlo v průběhu minulého týdne. Už ale ani nevím, jak jsem na něj přišla. Taky se Vám stává to, že je momentálně něco trendy, Vám se to nelíbí, ale třeba po pár měsících tomu přijdete na chuť? Mně se tohle stalo už mockrát. Dnes s Vámi ale proberu pár módních výstřelků, které bych si na sebe asi nikdy neoblékla nebo neobula. 

"Orientální nazouváky"

První typ obuvi, u které ani přesně nevím, jak se přesně nazývá. Já jsem tyhle boty zkrátka nazvala "orientálními nazouváky". Nazouváky seženete jak v klasické černé barvě, tak s nejrůznějšími motivy. Já sama si je ale na sobě nedovedu představit. 

"Metalické kousky"

Když jsem byla mladší, metalické kousky oblečení jsem měla poměrně v oblibě. Vlastnila jsem ať už velkou zlatou kabelku nebo stříbrné psaníčko. V dnešní době už bych ale po ničem takovém s největší pravděpodobností nesáhla. 

"Školní přezůvky"

Druhý typ obuvi, které říkám jednoduše školní přezůvky, nesnáším snad ještě víc, než již zmíněné orientální nazouváky. Přezůvky mám prostě a jednoduše spojené jak se základní, tak se střední školou a tak to taky v mém případě zůstane. Ať jsou jakkoliv pohodlné, u mě v botníku je zaručeně nikdy nenajdete.

"Péřovky"

Mám pocit, že tenhle typ bund začal být poměrně populární tuhle zimu. Já sama jsem péřovky, tedy takové ty bundy, co Vás dělají 10x tlustější vždycky nesnášela. Nosí se navíc oversized, takže tím hůř.

"Sněhule"

Poslední trend, který bych dnes ráda uvedla jsou sněhule. Tenhle typ se nosil snad už před 7 nebo 8 lety, ještě když jsem byla na střední. Už tehdy se mi ale nijak nezamlouvali. 

A jak to máte Vy? Taky jste odpůrce těchto trendů nebo se Vám naopak zamlouvají? Napište do komentářů, čemu jste nikdy nepřišli na chuť Vy!

Mohlo by se vám líbit

3 Komentářů

  1. Všechny věci taky tak nějak nechápu, hlavně ty boty :D A péřovky to je jak za starých časů :D
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
  2. Haha, naprosto perfektní článek! :D Ty nazouváky i pantofle bytostně nesnáším a hlavně nechápu... Přijdu si už vážně stará, jelikož se do módy vrací to, co se nosilo za mých dětských let :D

    OdpovědětVymazat
  3. Většina z toho mi nevadí, ale sněhule nemůžu ani vystát :D ale je pravda, že je v nich teplo

    CZECHHONEY - V.'s World

    OdpovědětVymazat