Ohlédnutí za cestou do Paříže

by - 28.4.16

Ahoj!

Už dlúho sem přemýšlala nad tým, jestli tento článek napsat, nebo né. Nakonec sem sa rozhodla, že ho přeca enom napíšu, a aj když to néni nejaktuálnější, néni to ani tak dávno, co sem navštívila Paříž. 

Paříž - město lásky, módy, světel...každý ji zkrátka přezdívá jinak. Pro mě je to ale zaručeně to první. Sú to skoro 2 roky, co sem navštívila toto okůzlující město. Přestože sem strávila celů noc v autobuse, ten ranní pohled na Eiffelovku za to stál. Naštěstí sme natrefili na perfektního průvodce, který neměl potřebu nám ukazovat uplně každů pařížsků památku, a navíc sme měli možnost výběru, kam chceme jít nebo co chceme vidět. Ale dost toho psaní. Poďme na fotky :))



Přestože nám počasí moc nepřálo, ten pocit byt na Eiffelovce, byl úžasný. I když mosím přiznat, že sem sa docela bála. Výšky totiž zrovna nemosím. 

Jedna z věcí, kterů sme navštívili, byla také Invalidovna s Muzeem Armády, což bylo zajímavé hlavně pro pánské pohlaví.


Jedna z věcí, která mě ale na Paříži uchvátila nejvíc, byly právě Lucemburské zahrady, a to jednak pro svoju krásu, a také kvůli obrovskému množství pařížanů, kteří tu trávili svůj volný čas.


A nesměl chybět ani Notre-Dame a Sacré-Coeur.



Co by to bylo za výlet do Paříže, kdybysme si nezašli na dobré jídlo?


Paříž prostě nikdy neomrzí. Enom dúfám, že sa tam v budúcnu eště podívám. Byla by škoda, kdyby tomu tak nebylo...

A co vy? Navštívili ste Paříž? Pokud ano, určitě mně napište nejaké zajímavé místa, kam by stálo za to sa zájít podívat.

Mohlo by se vám líbit

2 Komentářů

  1. Já jsem tam byla 2x a na nejlepší místa jsem narazila náhodou =)
    Seulement Teresa

    OdpovědětVymazat
  2. Do Paříže jsem již také zavítala, ale doufám, že se tam v blízké době opět vypravím. Nejraději bych si ji prošla s rodilým pařížanem, aby mě zavedl na turisticky méně známá a přesto kouzelná místa :)
    Veronique beauty

    OdpovědětVymazat