Kosmetická recenze #2

by - 2.4.16

Ahoj!

Recenze č.2 je tady! A tentokrát tu mám jenom samá pozitiva. Vybrala jsem pro Vás 3 produkty, se kterými jsem opravdu spokojená, a ráda se k ním vracím. Samozřejmě, že každému může vyhovovat něco jiného, takže se mnou ne všichni musí souhlasit.



Kompaktní pudr od Dermacolu

S produkty od české značky Dermacol, které jsem jsem zatím vyzkoušela, jsem byla vždycky spokojená. A tento pudr můžu opravdu doporučit. Nejenže krásně voní, nedrolí se, ale také perfektně zmatní pleť, a tak vytvoří sametový efekt. V drogeriích vychází asi na 80-90 Kč. Na internetu se dá sehnat i levněji.

Lak na nehty Colour & Go od Essence

Jestli hledáte lak, který krásně kryje už po 1. natřítí, určitě vyzkoušejte lak Colour & Go. Přestože jsem na něj četla i negativní recenze, musím říct, že já jsem s tímto typem laků spokojená. Samozřejmě, že se Vám po každodenních úkonech, jako je umývání nádobí, začne tak po 3-4 dnech odlupovat, ale který lak toho vydrží víc? A co se týče barev, v drogeriích najdete nejrůznější jarní barvičky, takže si určitě najdete tu svou. Seženete ho za 40-50 Kč.

Gel na obočí Make me brow od Essence

Musím se přiznat, že jsem ještě asi před třičtvrtě rokem nevěděla, že nějaký gel na obočí vůbec existuje. Od doby co jsem si pořídila ten první od Essence, ho používám denně. Nejenže Vám obočí jemně zvýrazní, ale také ho hezky zafixuje. A vybírat můžete ze 2 odstínů. Tento gel seženete cca za 75 Kč.






Mohlo by se vám líbit

0 Komentářů