Jak jsem konečně viděla Hanse Zimmera

by - 11.5.16

Ahoj!

Jak si užíváte to nádherné slunečné počasí? Já bohužel moc ne, protože sem sa tento týden pořádně ven nedostala. Maximálně tak ráno, když sem šla z práce, a potom když sem sa z práce vracala. Zitra už bych ale chtěla podniknůt aspoň nejaků procházku. A o víkendu mám v plánu konečně grilovat! 

 
Už ale k dnešnímu článku, který bude věnovaný minulému víkendu - koncertu Hanse Zimmera. Původně sem tento článek psat nechtěla. Nakonec sem ale usúdila, že tým vlastně nic nezkazím :))



Jak sem sa dozvěděla, že bude můj nejoblíbenější filmový skladatel v Praze, ani minutu sem neváhala. Lístky na koncert sme si s kamarádků pořídily hnedkaj, jak odstartoval jejich prodej. 

Do Prahy sme vyrazily v sobotu dopoledňa. První sme sa trochu prošly centrem, poseděly u Vltavy, a potom sa jely ubytovat, a ve čtvrt na 9 večer to celé vypuklo.

Slyšely sme skladby ať už z Pirátů z Karibiku, Šifry mistra Leonarda, Počátku a aj z legendárního Gladiátora. Zážitek to byl neuvěřitelný. Pro mně osobně to byla hlavně veliká čest vidět tak talentovaného skladatela naživo. A kdyby sa táto příležitost nekdy opakovala (dúfám, že tomu tak bude), na koncert Hanse Zimmera bych šla zasej.

V nedělu už nám nezbývalo moc času, takže sme sa enom stavily v bagetérii na takový menší nedělní brunch, prošly si Karlín, a potom naše kroky směřovaly zas na vlakové nádraží.



Když budete mět nekdy možnost jít na koncert Hanse Zimmera, neváhajte! Zaručuju, že nebudete litovat!

A jestli ste eště neviděli moje video, tak tady je:

Mohlo by se vám líbit

0 Komentářů