Ohlédnutí za cestou do Londýna

by - 11.7.16


Ahoj!

Už je to skoro měsíc, co sem na svůj blog přidala poslední článek. Po dlúhé odmlce ale zas přicházá neco nového…teda né zas tak nového. Dneskaj sem pro Vás připravila eště jedno ohlédnutí za mojů cestů do Londýna. Mimochodem, jestli  sa Vám nechce číst, tak TADY  odkazy na 4 videa, které sem nazvala LONDON TRAVEL DIARIES

Mosím řéct, že sme si s přítelem Londýn plánovali už delší dobu. Pořád to ale tak nejak nevycházalo a až teď na jaro to konečně klaplo. Letenky sme kúpili asi s tříměsíčním předstihem. Čím dřív letenky kúpíte, tým sů levnější. Takže letenka do Londýna nás stála cca 550 Kč a tá zpáteční vyšla nejak přes 800 Kč.  

   
Co sa týká ubytování, první 2 noci sme bývali u rodinného známého skoro v centru Londýna, čímž sme ušetřili peníze. Na další 3 noci sme si našli ubytování v části Londýna zvané South Croydon, u rodilé francůzky žijící v Londýně. Ubytování sme si našli přes internetovů stránku www.airnb.cz, kterů bych Vám týmto chtěla doporučit, jestli sa chystáte nakam vycestovat, a nechcete platit veliké peníze ať už za hotely nebo penzióny. 

A tady už je pár vybraných fotek z našého londýnského výletování.






Jestli by Vás můj výlet zajímal víc, určitě mrkněte na videa. 

Byli ste také v Londýně? Jaké místa ste navštívili? Určitě mně dajte vědět důle do komentářů!


Mohlo by se vám líbit

9 Komentářů

  1. Já nikdy v Londýně nebyla, ale už dlouho se tam chci jet podívat. Avšak tohle léto se to bohužel zase nepodaří, ale snad příští už ano:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě ti doporučuju si tam zajet :) Je tam opravdu spousta věcí k vidění :)

      Vymazat
  2. V Londýně je krásně ale plno lidí :)
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
  3. Do Londýna bych se ráda podívala, snad příští rok už to vyjde :) Ta fotka s koňma je jak fotka z časopisu, paráda :) a anglické snídaněmám ráda, posledně jsme si ji dávaly se sestrou :)

    melisinblog.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To jsi mě potěšila, že ti to přijde jak z časopisu :) Anglická snídaně je opravdu dobrá, hlavně je opravdu hodně zasytí :)

      Vymazat
    2. Pěkně jsi ji vyfotila :) Těším se, až si takovou snídani dám přímo v Anglii :)

      Vymazat