Kosmetická recenze #4

by - 14.9.16

Ahoj!

Taky Vám dny ubíhají tak rychle jak mně? Vždyť teprve bylo pondělí a už je zase středa, zítra čtvrtek... Navíc se dny začínají pomalu ale jistě krátit. Ještě před několika dny jsem vstávala za světla a teď? Teď se vzbudím a je tma. Už se ale těším na to, až se ochladí, protože tyhle vedra prostě nemusím.

Dneska tu mám další recenzi tří kosmetických výrobků. Mimochodem, zajímalo by mě, jestli Vás tyhle recenze zajímají, a jestli jsou pro Vás užitečné? Budu ráda, když mi dáte vědět dole do komentářů.

Make-up | Miss Sporty | SoMatte

Cena: cca 70 - 80 Kč
K dostání: v drogeriích, na e-shopech

Jelikož nemám značku Miss Sporty zrovna v oblibě, moc se mi tento make-up nechtělo kupovat. Nakonec jsem si ale řekla, proč ne. Třeba budu překvapená. A musím říct, že jsem s ním vcelku spokojená. Make-up kryje středně a pleť opravdu dokáže zmatnit. Ideální je ve spojení ještě s matujícím pudrem. Tak mi totiž pleť opravdu vydrží celý den krásně matná, což se mi u jiných make-upů, které jsem zatím vyzkoušela ještě nepodařilo. Každopádně to ale chce důkladně rozetřít, ideálně štětcem na make-up.


Řasenka | Essence | Maximum Definition Volume

Cena: cca 80 - 85 Kč
K dostání: v drogeriích, na e-shopech

Jestli toužíte po výraznějších řasách, tuhle řasenku si nekupujte. Řasy Vám mírně prodlouží a také lehce zvýrazní. Teda nevím jak je to po více nánosech této řasenky. Já si totiž nanáším jen jednu vrstvu. Co bych jí vytkla je to, že nevydrží celý den a řasy postupně začnou ztrácet ten tvar, který dostaly. Nedělá však žádné šmouhy pod očima, což je fajn. A kartáček je taky super. Takže za mě určitě ANO.


Odličovací ubrousky | Balea | Micelární pleťové ubrousky

Cena: cca 40 Kč
K dostání: v drogeriích, na e-shopech

Jako poslední jsem vybrala trochu netradiční výrobek, a to odličovací ubrousky. Znáte ten pocit, když se třeba z někama vrátíte, jste unavení a už se Vám nechce odličovat? Tak právě pro tyhle situace je super mít po ruce tyhle ubrousky. Perfektně odlíčí pleť i oční okolí. V očích totiž vůbec neštípou. Jsou ideální i třeba na cestování, když nechcete tahat všechny odličovací výrobky.

Mohlo by se vám líbit

0 Komentářů