Blue jeans

by - 5.9.16

Ahoj!

Tak se mi to přece jen povedlo a o víkendu jsem natočila další lookbook. Tedy já jsem stála pouze v roli modela. Natáčel přítel. Takže mu chci tímto poděkovat za to, jak to skvěle zvládl. Mimochodem, právě dnes jsme spolu už 4 roky :)

Tentokrát jsem vybrala 3 různé kombinace s modrými džíny, které jsem si přivezla z jednoho z londýnských Primarků. Tak jsem zvědavá, jestli se Vám budou tyto outfity líbit.

Swallows
První outfit, který nosím často do práce, jsem nazvala swallows, neboli vlaštovky.  I když vlastně nevím, jestli ty ptáčci na tričku vůbec vlaštovky jsou... Co myslíte?

Tuto kombinaci volím, když se mi nechce po ránu nic vymýšlet. Je to jednoduchý a pohodlný outfit, ke kterému si vezmu už jen sandálky, kabelku nebo baťoh a do plusu moji oblíbenou buřinku.



The turquoise
Tady jsem pouze vyměnila tričko za lehkou halenku odhalující ramena, a kabelku za baťůžek. A přestože jsou to jen 2 věci, i tak mi outfit přijde hned tak nějak elegantnější.
Tento outfit je podle mě vhodný jak do práce, tak do školy nebo jen do města.



Red is attractive
Jako poslední jsem vybrala takovou kombinaci, která se hodí spíš na nějakou párty, do baru, no prostě na večer. Červená je podle mě taková ideální večerní barva, kterou na sebe upoutáte pozornost. Navíc sluší téměř každému.

Já jsem zvolila červený top s volánky. K tomu samozřejmě nesmí chybět podpatky. To celé jsem doladila jen černým psaníčkem, náušnicemi a náhrdelníkem.



A jestli jste ještě neviděli video, tak tady je:

Mohlo by se vám líbit

2 Komentářů

  1. Gratuluji moc k výročí :) My jsme jej slavili před 14-ti dny, a taky 4 roky :)
    Nejvíc se mi asi líbí vlaštovkový look. Je takový prostý a hodí se kamkoliv :)
    Chválím přítele za video a trpělivost. Nevím, jestli by můj tohle zvládl.
    Veronique beauty

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji :)Já také gratuluji k vašemu výročí :) I když trochu opožděně...

      Vymazat