Tipy na vánoční dekorace | Wishlist

by - 22.11.16

Ahoj!

Vánoce se pomalu ale jistě blíží a tak jsem zapátrala na internetu po nějakých těch vánočních dekoracích. Zároveň jsem to také pojala jako takový můj wishlist a třeba i tipy na vánoční dárky. Přiznám se, že nejsem ten tip člověka, kterému stačí jen vánoční stromeček. Vánoce jsou jen jednou za rok a trvají pár dnů, tak proč si tohle období nezpříjemnit i krásnými vánočními dekoracemi?

První věcí z mého seznamu je tento hrníček s nápisem Věřím v kouzlo Vánoc. No představte si ten okamžik, kdy si do takového hrníčku uvaříte třeba horkou čokoládu, zachumláte se do deky a k tomu si pustíte třeba nějakou vánoční klasiku v televizi... Krásná představa, že? Tento hrnek seženete na stránce HOUSEDECOR za cenu 189 Kč.

Tipem č. 2 je dřevěný adventní svícen. V posledních letech se mi tyhle typy svícnů začaly opravdu líbit. Je to úplně něco jiného než klasické kulaté svícny, které má doma skoro každý. Tak proč nesáhnout po něčem netradičním? Dá se sehnat za 189 Kč na stejné stránce jako hrníčky.

Třetí a čtvrtá dekorace jsou opět svícny. Upřímně, umíte si představit Vánoce bez svíček? Já tedy rozhodně ne! Podle mě se takové univerzální hnědé svícny hodí do každého bytu nebo domu. Oba seženete v IKEA. Kovový děrovaný za 49 Kč a skleněný, který mimochodem voní po svařeném cideru se skořicí, brusinkách a rybízu, za 79 Kč.

Jako pátou dekoraci jsem vybrala polštářek se zimním motivem. Řekla bych, že pomocí právě takového polštářku zpestříte ať už svůj obývák či pokoj. Koupíte ho opět v IKEA za 349 Kč.

No a poslední dekorací je pruhovaný povlak na polštář. Právě červená je barva evokující Vánoce, takže by Vám něco takového nemělo doma určitě chybět. Povlak seženete za 89 Kč a není problém k němu dokoupit i nějakou tu výplň.

Která dekorace se Vám líbí nejvíc?

Mohlo by se vám líbit

2 Komentářů

  1. Krásné dekorace, všechny se mi moc líbí! :)
    Denisse Beauty

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To jsem ráda :) Já mám určitě v plánu si pár z nich v nejbližší době koupit :)

      Vymazat