Kosmetická recenze #5

by - 18.2.17

Ahoj!

Vítejte u prvního článku, který píšu z Londýna, a který se bude věnovat už páté kosmetické recenzi. Nevím jestli jsem Vám to říkala, ale svoje články bych chtěla zkusit psát v obou jazycích - jak v češtině, tak v angličtině. Asi to znáte z jiných blogů, kdy máte odstavec napsaný česky a hned pod tím ho máte přepsaný v angličtině a nebo naopak. K tomu se ale dostanu asi až za nějakou dobu. Za ty 2 týdny co jsem tady jsem se ještě ani nestihla pořádně rozmluvit anglicky. Před pár dny jsem onemocněla, a za tu dobu jsem stihla vystřídat snad všechny možné nemoci včetně kašle, bolesti ucha, bolesti v krku, nemluvě o poměrně dost vysoké teplotě, kterou jsem si ani nemohla změřit, protože tu prostě nemáme teploměr.

I když byste si možná radši přečetli něco o tom, jestli se mi podařilo či nepodařilo najít práci a jak jsme se v Londýně vlastně zabydleli, tak na článek na tohle téma si budete muset ještě chvíli počkat, jelikož je to momentálně tak trochu zamotané a celé to vlastně brzdí ta moje nemoc. Jakmile ale bude vše OK, určitě Vám dám vědět. Teď už ale k dnešní recenzi.

Maska a balzám na rty | Mary Kay | Satin Lips

Cena: cca 630 Kč (sada)
K dostání: na e-shopech

Jako první kosmetický výrobek jsem dnes vybrala Mary Kay masku a balzám na rty (na fotce je jen maska, jelikož jsem balzám již spotřebovala). Produkty nemusíte kupovat jako sadu. Jsou také k dostání každý zvlášť. Vzhledem k tomu, že trpím na hodně popraskané rty, rozhodla jsem se tyto výrobky vyzkoušet a trochu víc do toho zainvestovat. Hned na začátek musím říct, že jsem vzhledem k vysoké ceně očekávala něco víc. Balzám na rty mi svou kvalitou nepřišel nijak zvláštní, stejně tak maska. Bohužel jsem se žádných zázraků nedočkala, takže za mě palec dolů.


Pudrové pero na obočí | Essence | Make Me Brow Powder Pen

Cena: cca 70 Kč
K dostání: v drogeriích, na e-shopech

Kosmetiku od Essence mám opravdu ráda a to hlavně kvůli poměru cena : kvalita. Tentokrát jsem byla ale trochu zklamaná. Pudrové pero na obočí jsem si pořídila v drogerii těsně před odletem do Anglie. Jelikož mám hodně řídké a nevýrazné obočí a ráno nemám čas (vlastně se mi ani nechce se s obočím vyhrávat), řekla jsem si, že by mi tohle houbičkové pero mohlo zaručit rychlé zvýraznění, a tak jsem se ho rozhodla vyzkoušet. A jaké jsou moje pocity? Řekla bych, že právě kvůli velikosti houbičkového aplikátoru je vhodnější spíše pro husté a silnější obočí, které nepotřebuje takovou preciznost jako to moje tenké. Navíc při nanášení barva trochu opadává, takže ji pak máte jak pod očima, tak třeba na nosu. 


Micelární voda | Astrid | Soft Skin

Cena: 70 - 80 Kč
K dostání: v drogeriích, na e-shopech

Do třetice všeho dobrého konečně pozitivní recenze. Tuhle micelární vodu, která slibuje jak vyčištění pleti, tak odlíčení, tonizaci a spoustu dalších věcí, jsem si opravdu hodně oblíbila. Nejenže Vám z pleti perfektně vytáhne veškerou nečistotu, dají se s ní také odlíčit oči, protože neštípe. Micelární voda byl první výrobek, který jsem si od Astridu pořídila. O téhle micelární vodě jsem mluvila také v mém předvánoční haulu z minulého roku, takže pokud Vás zajímá víc informací k tomuto výrobku, tady je odkaz. Každopádně tuhle micelárku doporučuji!


Vyzkoušeli jste některý z těchto výrobků? Pokud ano, dejte mi vědět do komentářů.

Mohlo by se vám líbit

0 Komentářů