Graffiti

by - 28.5.17

Ahoj! 

Tak konečně! Konečně jsem po X měsících nafotila (respektive Přema nafotil :-D) další outfit. Bohužel jsme toho času poslední dobou tolik neměli, a jak jsem říkala v minulém článku, společný volný den jsme neměli ani nepamatuju. 

Jelikož jsem minulý čtvrtek v práci začínala až v 17:00 a Přema měl v ten den volno, rozhodli jsme se pokračovat v objevování zajímavých londýnských míst a tentokrát jsme se metrem svezli na zastávku Waterloo. Kousek od zastávky totiž můžete najít tzv. Leake Street Tunnel, který je zajímavý právě spoustou nejrůznějších graffiti hrajících nekonečným množstvím barev. Dvě fotky z tohoto místa už jsem dávala na instagram, tak se určitě mrkněte.

Ten den jsem s nějakým focením outfitu vůbec nepočítala. A proč Vám to říkám? Přeci jen graffiti v pozadí romantického outfitu... Z počátku se mi tato kombinace nelíbila. Nakonec jsem ale usoudila, že to celé vlastně vytváří vcelku zajímavý kontrast. Co myslíte?



 Tentokrát jsem si na sebe oblékla letní top s květinami (Primark), džínovou sukni s knoflíky (Primark) a lakované černé polobotky (CCC). Celý outfit jsem doplnila také o stříbrné náušnice a řetízek s přívěskem. 






Mohlo by se vám líbit

2 Komentářů

  1. Ta kombinace toho rebelství a něžné krásky je docela fascinující. =)

    Nejsem žádný módní guru a ani nesleduji módní trendy, takže nevím co se právě teď nosí, ale ty botky by se mi hezky vyjmuly v šatníku. Nejspíš jsou však lakované, tak bych měla strach, že bych je hned někde ''podřela''. :D Sukně se mi naopak vůbec nelíbí, ale romantický květovaný top je okouzlující.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju za komentář a za tvůj názor :) Lakované boty už mám samozřejmě na některých místech odřené. Tomu se zkrátka nevyhneš, ale pokud se na ně nepodíváš pozorně, ani si toho nevšimneš.

      Vymazat