Kosmetická recenze #8

by - 17.9.17

Ahoj!

Krásnou zářijovou neděli všem! Půlka září za námi a za pár dnů tu máme oficiálně podzim. Až s příchodem září nám tu v Londýně vlastně začala ta pravá Anglie. Každý den totiž prší a upřímně už teď v září jsou dny, kdy není na škodu si na sebe vzít zimní kabát. Já se ale s Londýnem za pár dní rozloučím.... Zatím Vám ale nebudu říkat proč. Na to si ještě pár dní budete muset počkat. Nebojte se, všechno se v pravou chvíli dozvíte!

Na dnešek jsem přichystala už 8. kosmetickou recenzi! Tak si pojďme zhodnotit další 3 produkty!

Olej na vlasy | PANTENE PRO-V | Keratin repair oil with vitamine E for weak and damaged hair

Cena: cca 100 Kč
K dostání: v drogeriích, na e-shopech

Tenhle olejíček jsem si pořídila při mé poslední návštěvě ČR někdy v červnu a doposud jsem ho úplně nespotřebovala. Co se týče výdrže, při používání 3x týdně by Vám tedy měl vystačit cca na 4- 5 měsíců. S olejíčkem, který používám vždy po umytí vlasů, jsem maximálně spokojená. Moje nepoddajné vlasy tak nějak zkrotí, zjemní a zároveň jim dodá trochu toho lesku a ochrany proti poškození. Přitom vlasy vůbec nezmastí. Olejíček Vám tedy můžu všema deseti doporučit! Já sama si ho plánuji koupit znovu.


Řasenka | RIMMEL LONDON | Scandaleyes Reloaded

Cena: cca 200 Kč
K dostání: v drogeriích, na e-shopech

Tak tuhle řasenku jsem dostala v místní londýnské drogerii jako dárek k nákupu. Přestože má řasenka na mě mohutný kartáček, musím říct, že jsem s ní opravdu spokojená. Řasy neslepuje, naopak je od sebe dokáže krásně oddělit, zahustit a prodloužit. Co se týče výdrže, s tou jsem také spokojená, řasenka totiž pod očima nevytváří šmouhy a od rána do večera Vám na řasách vydrží. Na internetu jsem také četla, že se dá odlíčit pouze teplou vodou. To jsem zatím nezkoušela. Já totiž preferuji klasické odlíčení pomocí dvoufázové micelární vody. Řasenka je k dostání ve 2 odstínech - černá (oranžový obal) a extra černá (černý obal). 


Maska proti černým tečkám | Disaar | Purifying peel-off mask

Cena: různá (cca od 70 až po 200 Kč)
K dostání: na e-shopech

Před pár měsíci se tyhle masky staly obrovským boomem. Já sama jsem jimi byla šokovaná, a samozřejmě jsem hned zatoužila po tom, si jednu takovou masku pořídit a vyzkoušet, jestli to co slibuje bude opravdu fungovat. Masku jsem si tedy koupila na internetovém e-shopu E-bay za nějakých 5 liber (necelých 150 Kč). Bohužel ale musím říct, že mě zklamala. Černé tečky Vám možná trochu vyčistí, ale žádné zázraky od toho nečekejte. Ke krásně husté konzistenci masky nemůžu říct ani slovo. Na pleť ji vždy nanáším pomocí štětečku, abych si nezašpinila ruce a cca po 20-30 minutách jde maska krásně sloupnout. Jak ale říkám, výsledek není bohužel nijak převratný. Takže černou masku téhle značky určitě nedoporučuji.



Mohlo by se vám líbit

2 Komentářů

  1. Tu poslední masku jsem si také objednávala a nestojí ani za starou bačkoru :X

    OdpovědětVymazat