Můj zimní Primark wishlist

by - 4.12.17

Ahoj!

Prosinec je tady a s ním i můj další wishlist. Primark je prostě závislost, no a protože jsem na stránkách Primarku objevila spoustu krásných věcí, napadlo mě vytvořit wishlist pouze z tohohle obchodu. Tentokrát jsem vybrala kousky oblečení v neutrálnějších barvách. Pojďme si tedy všechno to oblečení představit.


Pro někoho to může být kýčovité, mně se ale vždycky vánoční svetry líbily. Na stránkách Primarku jsem narazila na světle modrý svetřík se sněhulákem, který můžete vidět vlevo nahoře. Už se s ním vidím, jak sedím u stromečku a u toho pojídám vánoční cukroví. No není to skvělá představa?

Druhou věcí je tentokrát černá kabelka svýšivkami. Přestože se kabelka svými motivy hodí možná více na jaro či léto, v zimě podle mě dokáže rozbít jednotvárný a neutrální outfit. Do kabelky hodíte ty nejnutnější věci a můžete vyrazit. 

Svetry, svetry, svetry... Já je prostě miluju. Tedy hlavně na podzim a v zimě. Není nic pohodlnějšího a teplejšího. Šedý svetr, který vidíte vpravo nahoře, je netradiční díky odhaleným ramenům. Navíc já rolákové svetry miluju, což je pro mě určitě další plus. Tenhle kousek si dokážu představit k jednoduchým skinny džínům. 

Musím se přiznat, že klasické černé sako sháním už nějakou tu dobu. Nejenže je to věc, která by ve vašem šatníku neměla chybět, ale také je to skvěle zkombinovatelný kousek oblečení. Sako s prodlouženou délkou se dá sladit jak s elegantním, tak se sportovním oblečením.

Dalším kouskem jsou pletené šedé šaty s dlouhýmrukávem. Těmito šaty podle mě nezklamete ani neurazíte. Dovedu si je představit třeba s nízkými kozačkami a nějakým výraznějším kabátkem. 

Ponožek není nikdy dost. V zimě tyhle huňaté a hřejivé ponožky opravdu miluju. V Primarku je seženete za pár korun. Není nad to vylézt večer ze sprchy, obléknout si pyžamo spolu s těmito teploučkými ponožkami. 

No a jsme u konce. Jako poslední tu mám další must-have, tentokrát klasické černé kalhoty, tyhle jsou s vyšším pasem, což mám u kalhot ráda. Momentálně mám ve svém šatníku pouze džíny, takže by to černé kalhoty opravdu chtělo pořídit. 

Tak jak se Vám líbil můj dnešní wishlist?

Mohlo by se vám líbit

2 Komentářů