Můj wishlist vánočních dekorací

by - 27.11.17

Ahoj!

Vím, že věta, kterou Vám teď řeknu tu byla už hodněkrát omílána, ale ... ten čas opravdu neuvěřitelně letí! Vzpomínám si, jak jsem tenhle wishlist psala minulý rok. To jsem ještě bydlela a pracovala v Brně. No a teď ho píšu nejen v jiném městě, ale také v jiné zemi. 

Já tohle tvoření wishlistů opravdu miluju. Mám ráda, když můžu jen tak brouzdat po internetu, hledat, co kde mají hezkého a pak se s Vámi o ty tipy podělit právě na mém blogu. No, nebudu to protahovat. Pojďte se se mnou mrknout na všechno, co jsem objevila. 


Klasicky začnu z levého horního rohu. Svíčka s vůni perníku je něco, do čeho jsem se zamilovala, když jsme začali pracovat tady na venkově. Jedna taková svíčka nám tu totiž zůstala snad po lidech, kteří tu pracovali před námi. Jakmile jsem k té svíčce přivoněla, řekla jsem si, že si tuhle vůni určitě ještě musím pořídit. Na internetové stránce andromedo.cz jsem právě na jednu takovou narazila. Vybrat si můžete ze 2 velikostí, menší za 219 Kč a větší za 239 Kč.

Na bílou misku s červenými vánočními motivy jsem narazila v IKEI. Dokážu si představit z takovéhle misky o Vánocích snídat. Podle mě ale také skvěle poslouží například k servírování ať už oříšků, oliv atd. Misku seženete pouze za 39 Kč.

U třetího výrobku ještě u IKEI zůstaneme. Co by to bylo za Vánoce bez svíček? Takové Vánoce si zkrátka nedovedu představit. Tímhle jednoduchým svícnem s potiskem maličkých hvězdiček určitě nic nezkazíte. Vůně svíčky je na stránce popisována jako přírodní s tóny ohně a kouře. Koupíte ji jen za 25 Kč. 

Čtvrtou dekorací je tentokrát povlak na polštářek. Přestože povlak na sobě nemá vánoční motivy, kombinace šedé s červenou mně samotné ty Vánoce připomíná. Povlak seženete na stránce HOUSEDECOR, kterou jsem Vám představovala už ve wishlistu z minulého roku. Tenhle povlak Vás vyjde na 289 Kč.

Jedinou nevýhodou e-shopu HOUSEDECOR je dlouhá čekací doba. Zboží navíc mívají často vyprodané, takže je někdy potřeba počkat a vysledovat si, až ho budou  mít opět na skladě. Z tohohle e-shopu jsem vybrala i tenhle svícen ve tvaru srdíčka s hvězdičkami. Co se materiálu týče, na stránce není uveden, ale viděla bych to na dřevo. Dekorace, kterou seženete za 89 Kč, není přeplácaná, takže se opět hodí do každého interiéru. 

Na vánočním stole nesmí samozřejmě chybět prostírání. Na tohle jsem narazila opět na HOUSEDECORU. Ta kombinace nenápadné šedé a výrazné červené je prostě krásná. Není to tak? Plstěné prostírání s andělíčky a cesmínou pořídíte za 89 Kč.

No a jsme na konci letošního wishlistu. Poslední položkou je nádherný vánoční hrníček s hvězdou za 149 Kč. Nevím, jestli jsem Vám to už někdy říkala, ale já jsem do hrníčků tak trochu blázen. Miluju, když si pokaždé můžu uvařit čaj nebo kávu do jiného hrnku. Spousty dalších hrníčků s nejrůznějšími motivy seženete na andromedo.cz. Mimochodem, skvělý tip na vánoční dárek :)

Jak se Vám vybrané dekorace líbí?


Mohlo by se vám líbit

2 Komentářů

  1. Páni, svíčka s vůní perníčků, tak ta musí vonět dokonale!! :)

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Perníková svíčka voní opravdu překrásně, můžu určitě doporučit :)

      Vymazat