Nedělní odpoledne v Oxfordu

by - 26.2.18

Ahoj!

Vítejte u prvního článku 2018! Ze všeho nejdřív bych Vám všem chtěla popřát jen to nejlepší do nového roku! Ano, vím, že už je konec února. Zkrátka jsem si dávala takovou delší pauzu jak v blogování, tak ve videích na YouTube. Co se týče těch videí, tak tam to s tou pauzou bude ještě asi nějakou chvíli trvat.

Protože jsme se s přítelem v neděli vydali do krásného anglického univerzitního města Oxfordu, kde jsme také nafotili pár fotek, řekla jsem si, že by nebylo na škodu o tomhle výletě napsat článek. Nevím, jestli jsem se o tom už na blogu zmiňovala, ale s přítelem pracujeme už 5. měsíc pro jednu anglickou rodinu kousek od Londýna. K dispozici máme také auto, takže by byla škoda to nevyužít. Do Oxfordu se ale také jednoduše dostanete vlakem. Třeba z Londýna se do Oxfordu dostanete vlakem asi za hodinu, z vlakové stanice Marylebone či Paddington.

Oxford, který je svým stylem hodně podobný městu Cambridge je známý také díky tomu, že se zde natáčelo několik scén Harryho Pottera. Mě osobně ale více zaujala Cambridge. Pokud by Vás zajímaly fotky, mrkněte na můj starší článek. Odkaz najdete TADY. Pokud by Vás v Oxfordu náhodou přepadl hlad, mám pro Vás skvělý tip na indočínskou restauraci Banana Tree. Kromě příjemné obsluhy na Vás čeká vynikající gurmánský zážitek. Ale teď už k samotným fotkám.









A co vy? Už jste někdy navštívili Oxford?

Mohlo by se vám líbit

0 Komentářů