8 faktů, které jsem se naučila o Angličanech

by - 28.11.18

Ahoj!

Chcete mi říct, že za 2 dny začíná listopad? Ten čas prostě neuvěřitelně letí. I když ne vždycky letí tak, jak bychom si přáli a to například když jsme v práci, ve škole anebo u doktora. V těch příjemnějších chvilkách si mnohdy přejeme, aby se čas dokonce zastavil ...

Vím, že jsem vás v uplynulých 2 týdnech okradla o články. Zkrátka mi nějak docházela inspirace. No, a jelikož tento týden odjíždím na dovolenou, bohužel vám musím oznámit, že články nebudou ani v následujících 2 nebo 3 týdnech. Chci si totiž tak nějak odpočinout od internetu, všech sociálních sítí a načerpat tak novou inspiraci. Poté bych už pomalu chtěla začít psát články s vánoční tématikou. Pokud máte tip na nějaké téma, tak budu ráda, když mi ho napíšete do komentářů.


Dnešní článek bude věnovaný zajímavostem. A o kom? No přece o Angličanech! Jelikož žijeme v Anglii už téměř 2 roky, za tu dobu jsme se o místních už něco málo dozvěděli. A jací vlastně Angličani jsou?

1. Jedním z jejich nejoblíbenějších slov je rozhodně slovíčko LOVELY (krásný, báječný).
2. Na svou zemi jsou neuvěřitelně hrdí, ať už se to týká historie či nejrůznějších sportovních událostí.
3. Co se týče anglických domácností, najdete u nich spoustu nepraktických věcí jako je například koberec v koupelně.
4. Angličani milují, když jsou jejich domovy COSY neboli útulné, takže čím víc věcí a nejrůznějších dekorací kolem sebe mají, tím líp.
5. Nevím, jestli to tak přijde jen mně, ale většina Angličanů (mužů) měří minimálně 180 cm.
6. Mladé Angličanky mají sebevědomí na rozdávání. To co bych si na sebe neoblékla já, si tady na sebe oblékne mnoho holek, které jsou dost při těle.
7. Co s přítelem vždy říkáme je to, že Angličani, jak se říká, sežrali všechnu moudrost světa. Zkrátka všechno ví nejlíp.
8. Angličani (nebo aspoň většina z nich) nemají na oknech žaluzie, tím pádem, když jdete večer kolem jejich domků, vidíte, jak to v jednotlivých domácnostech vypadá. Tohle by u nás v Česku neprošlo.

Žil někdo z vás v Anglii taky? Pokud ano a napadlo by vás ještě něco dalšího, budu ráda, když mi napíšete do komentářů

Mohlo by se vám líbit

0 Komentářů