Jak jsme oslavili naši svatbu aneb naše nesvatba

by - 22.6.19

Ahoj!

Tak ještě pár dnů a máme tady červenec, což znamená, že bude první polovina roku za námi. Jaké máte letos plány na léto? Pro nás nebude červenec, stejně jako minulý rok, ničím zajímavý, bude spíše pracovní. Možná se některý víkend vydáme objevovat ještě něco z Anglie. Zatím ale nemáme v plánu nic konkrétního. Na konci července nás ale čeká návštěva. Přiletí za námi totiž moje mamka, se kterou strávíme 3 dny.

Pokud čtete můj blog už nějakou dobu, určitě víte o naší svatbě na Mauriciu, které jsme se (kromě místních lidí a pár turistů) účastnili jen my dva s manželem. Jelikož jsme tedy svatbu nepořádali v Česku, rozhodli jsme se ji i tak oslavit s našimi rodinami a kamarády. Na 8. června jsme tedy naplánovali něco jako grilovačku. Tedy vlastně NESVATBU.


Aby to nějak vypadalo, samozřejmě nechyběly ani dekorace. Jednou z dekorací byla například paleta, která informovala o programu akce. No a nesměli samozřejmě chybět ani naši pejsci, kteří taky trochu pomohli :-D Inspiraci pro paletu jsem hledala na Pinterestu.



Další dekorací bylo například srdce omotané břečťanem a dozdobené chryzantémami, které vyráběla mamka (viz první fotka). Dalšími nádhernými dekoracemi, které ale bohužel nemám zdokumentované, bylo nejrůznější polní kvítí ve vázách a zavařovací sklenice ovázané provázkem se svíčkami.

A jak vypadaly stoly? Abychom je sjednotily, nejprve přišel na řadu něco jako jednoduchý běhoun. Hlavní dekorací na stolech pak byly dřevěné kotouče s vázičkou a květinami, svíčkou, pochutinami, šiškou a ubrousky.


Skvělou formou zábavy může být například fotokoutek, který jsem pro tuto akci zvolila i já. Ze stránky homobot.cz jsem si tedy zapůjčila Instax, objednala filmy (které jsou bohužel poměrně dost drahé), dále album, do kterého mohli hosté fotky lepit, no a v neposlední řadě tiskátka a fixy na popisování.


Každý z hostů také při příchodu dostal na krk jmenovku pro snadnější seznamování.


Občerstvení bylo různorodé, od grilovaného prasete a guláše, až po zákusky, ovoce a nejrůznější pochutiny.



No a co se týče zábavy, tak jsme ještě kromě fotokoutku měli připravenou speciální tombolu. Inspiraci jsem hledala na internetu. No a jak taková "svatební" tombola vypadá? Jednou z cen byl například balíček poslední záchrany, který obsahoval toaletní papír a sirky, dále pak třeba výlet do Alp, což byla Alpa nebo třeba 2 letenky na Mars - 2 Mars tyčinky. O další zábavu už se postarali naši hosté, kteří pro nás, tedy spíše pro manžela připravili "falešnou nevěstu" a taky představení o tom, jak to ve skutečnosti vypadalo na Mauriciu. No a tady už je pár momentek z celé akce.

















Mohlo by se vám líbit

0 Komentářů