Kosmetická recenze #13

by - 22.7.19

Ahoj!

Tak jak si zatím užíváte léto? Už jste letos byli někde u moře nebo se teprve chystáte? Mě za necelé 3 týdny čeká po delší době dovolená, chystáme se totiž do Portugalska, takže se už teď můžete těšit na nové cestovatelské články a spoustu fotek! V Portugalsku budeme objevovat krásy měst Faro a Porto. Pokud jste některé z těchto měst navštívili, budu ráda, když mi do komentářů napíšete nějaké tipy na to, kam se zajít podívat. Ale teď už k dnešní kosmetické recenzi!

Pleťový scrub | Neutrogena | Spot Stress Control Daily Scrub | 150 ml

Cena: cca 75 - 100 Kč (ve Velké Británii), hádám, že v ČR bude dražší
K dostání: na e-shopech, možná i v drogeriích, v lékárnách

Tentokrát musím hned ze začátku začít se spíše negativní recenzí. Jestli jsem si tady v Anglii něco oblíbila, tak jsou to rozhodně pleťové scruby, které používám téměř denně při sprchování. Od Neutrogeny jsem již jeden scrub vyzkoušela a byla jsem s ním tenkrát spokojená. Upřímně, někdy mi přijde, že firmy jen trochu pozmění obal, název a produkt je stále stejný, případně kvalitou horší. No a právě něco takového se mi stalo u tohoto scrubu. Co se týče konzistence a vůně, není si na co stěžovat. Bohužel mi ale nevyhovuje jak hustota, tak velikost částeček. Efekt peelingu je tak poměrně malý.


Kartáč na vlasy | Tangle Teezer | Salon Elite

Cena: cca od 160 Kč
K dostání: na e-shopech, v drogeriích

Na rovinu můžu říct, že na Tangle Teezer nedám dopustit. Kartáč jsem dostala na Vánoce a od té doby ho používám vlastně každý den. Je skvělý jak na rozčesání suchých, tak mokrých vlasů. Přijde mi, že vlasy nevytrhává tak, jako ostatní kartáče. Já osobně mám s rozčesáním vlasů vždycky velký problém, no a právě Tangle Teezer v kombinaci s olejíčkem či sprejem pro lepší rozčesávání vlasů je pro mě skvělou volbou. Kartáč je k dostání v nejrůznějších barvách. Navíc není nijak velký, takže se vám vleze třeba i do kabelky nebo baťohu.


Pleťový krém | Nivea | Daily Essentials, Oily & Combination skin | 50 ml

Cena: cca 60 - 100 Kč (ve Velké Británii), v ČR pravděpodobně dražší
K dostání: na e-shopech, možná i v drogeriích

Bohužel je to tak, ale některá kosmetika vychází v ČR prostě dráž než tady v UK. Tak třeba tento pleťový krém jsem sehnala v Tescu asi za 2 nebo 3 libry. Musím říct,že výrobky, které jsem doposud od Nivey vyzkoušela, stály za to. Pokud máte stejně jako já smíšenou pleť, krém vám můžu všema deseti doporučit. Přestože má matující účinek, pleť po něm pocitově není nijak suchá, jak to některé krémy na mastnější pleť dělají. Naopak vytváří příjemný pocit. Konzistenci a vůni nemám taky co vytknout.


Vyzkoušeli jste některý z těchto výrobků? Pokud ano, budu ráda, když mi do komentářů napíšete své zkušenosti.

Mohlo by se vám líbit

0 Komentářů