Autumn vibes

by - 20.10.19

Ahoj!

Tak poslední dva říjnové týdny jsou před námi, takže máme listopad co nevidět. Pro mě budou tyhle dva následující týdny hlavně ve znamení balení a takového ukončení pobytu v Anglii. Když nad tím tak přemýšlím, Anglie mi bude v určitých věcech vlastně i chybět.

V uplynulých čtrnácti dnech jsem byla poměrně zaneprázdněná, což byl jeden z důvodů, proč minulý týden nevyšel článek. Stejně tak jsem pro vás na dnešek přichystala spíše takové kratší oddechové počtení.


Určitě nejsem sama, kdo miluje podzim, přírodu hrající všemožnými barvami a kdo má své podzimní rituály jako např. uvařit si dobrý čaj, zapálit si svíčku a pustit si třeba nějaký krásný film. Co jsem si tento rok ale taky zamilovala, je Pinterest. Mám ráda, když jím můžu jen tak brouzdat a objevovat nejrůznější fotky, obrázky a inspirovat se. No a proto jsem tentokrát opět sestavila pár koláží z obrázků s podzimní tématikou, které mi vždycky dokážou přivodit lepší náladu a u kterých dokážu zrelaxovat




Jaké jsou vaše podzimní zvyky či rituály? Máte rádi podzim nebo preferujete jiné roční období? Budu ráda, když se se mnou podělíte v komentářích.

Zdroj obrázků: Pinterest

Mohlo by se vám líbit

2 Komentářů

  1. Krásne fotky, Pinterest je úžasný! :) Ja nie som úplne jesenný typ (najviac na svete zbožňujem leto), ale zatiaľ si toto ročné obdobie celkom užívam :)
    What A Fancy World

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Diky za hezky komentar 🙂 na kazdem rocnim obdobi je neco hezkeho. Akorat v lete mi vadi ty hrozne vedra 😕

      Vymazat