Kosmetická recenze #16 - sérum Revolution s kyselinou salicylovou

by - 14.12.21

Dnes tu pro vás mám opět další kosmetickou recenzi, která bude poměrně krátká, ale taky kritická. Pokud mě sledujete na instagramu, tak víte, že jsem se už před pár měsíci zmiňovala o séru s kyselinou salicylovou od značky Revolution. Sérum je vhodné pro ty, které trápí mastnější pleť, akné, rozšířené póry nebo černé tečky. 

Pokud si to dobře pamatuju, sérum jsem začala používat zhruba v červnu. Nanášela jsem ho jak ráno, tak večer na vyčištěnou pleť. Na pleti mi bylo poměrně příjemné. V recenzích jsem četla o jeho ne tak příjemné vůni, což mně osobně nepřišlo nijak hrozné. Každopádně, uplynul měsíc, dva, tři a já stále neviděla sebemenší zlepšení. Moje pleť mi zkrátka přišla pořád stejná. Nakonec jsem si tedy řekla, že vydržím do doby, než sérum celé spotřebuju, což trvalo asi 4 měsíce. A závěr? Výsledek nikde


Přestože jsem na sérum četla spoustu pozitivních recenzí, jak lidem pomohlo s pletí, já sama bych ho určitě nedoporučila, jelikož jsem nepozorovala opravdu žádné výsledky. Zajímalo by mě, jestli máte s tímto sérem zkušenosti vy? Zkoušeli jste něco podobného? Pokud ano, máte tip na nějaký produkt, který vám pomohl s problematickou pletí? Každý máme samozřejmě odlišnou pleť a to co pomůže jednomu, nemusí pomoci druhému. I tak budu ráda za vaše rady a komentáře.


Mohlo by se vám líbit

0 Komentářů