My clutch bag collection

by - 19.3.16

Ahoj!

Jak trávíte dnešní odpoledne? Já jsem se rozhodla pro odpočinek a psaní dalšího článku. Tentokrát Vám ukážu moji sbírku psaníček, jak jste se už mohli dočíst v nadpisu. Tedy, nevím jestli se tomu dá říct sbírka, protože ty psaníčka vlastním jenom 2. Vždycky se snažím si vybírat neutrální barvy, kterými nic nepokazím. 


Tohle světlounce růžové psaníčko se stříbrnými aplikacemi už jste u mě na blogu mohli jednou vidět, a to konkrétně v článku s mým prvním outfitem. Pořídíla jsem ho v Domi bags, a stálo mě 300 Kč. Myslím, že se perfektně hodí jak na ples, tak třeba na svatbu nebo nějakou oslavu. Já osobně bych si ho ale vzala třeba i na party. Jedinou nevýhodou těchto malých psaníček je, že do nich nic jiného než mobil, klíče, peníze a kapesníčky nevleze.


Tím dalším psaníčkem je tohle mini v černé barvě, opět se stříbrnými aplikacemi. Pořídila jsem ho už před pár lety v jednom malém obchůdku, a stále mi dobře slouží. Cenu si přesně nepamatuji, ale myslím, že jsem za něj tehdy zaplatila nějak kolem 500 Kč. 


Podle mého názoru se stejně jako to předchozí hodí na každou slavnostnější událost.



Mohlo by se vám líbit

2 Komentářů