Přečteno #1

by - 11.3.16

Ahoj!

Druhý březnový týden je skoro za námi, a teplo pořád nikde. Musím ale říct, že já už jsem to nevydržela, a svou jarní bundičku jsem vytáhla ze skříně asi před třemi týdny. Na jaro se netěším jen kvůli tomu, že na sebe nebudu muset vrstvit tolik oblečení, ale i z důvodu pořizování nových fotek outfitů, které už tak dlouho plánuji. 


Když už jsem zmínila to počasí, dnes jsem si pro Vás připravila článek, který by Vás mohl tak trochu inspirovat ke koupi něčeho nového, a to konkrétně knížky, díky které se můžete zabavit v těchto ne zrovna slunných dnech.
 

1. Z pohledu jezevčíka – Frauke Scheunemannová 
Jestli zbožňujete jezevčíky, a vůbec pejsky jako já, pak je pro Vás tato knížka to pravé. Vypráví totiž o pejskovi z útulku, který se dostal k novému majiteli, konkrétně majitelce, a zjišťuje, že život nebude tak jednoduchý jak se zdálo. Já mám tuto knížku zatím rozečtenou, ale můžu Vás ujistit, že se nudit nebudete.

2. Fifty Shades Darker/Padesát odstínů temnoty – E. L. James
Myslím, že děj této knihy popisovat nemusím. Předpokládám, že ho každý zná. Tento díl mám jak v češtině, tak v angličtině, ve které mi přijde, že není tak rozsáhlý. Mimochodem, super metoda jak si zdokonalit anglický jazyk.

3. Sněží, sněží… - John Green, Maureen Johnsonová, Lauren Myracleová
Tři dobrodružné vánoční historky, které sledují osudy lidí, kteří jsou tak nějak vzájemně propojeni. Tuto knížku jsem měla přečtenou za pár dní, a můžu doporučit. I když myslím, že nejlepší čas s ní začít je opravdu o Vánocích.

4. Móda, krása a životní styl – A Cup of Style
Pokud se zajímáte o věci, které jsou uvedeny v názvu knihy, rozhodně při koupi této knížky neprohloupíte. Dozvíte se v ní totiž spoustu užitečných věcí a tipů týkající se ať už líčení, oblékání či životní motivace.


Mohlo by se vám líbit

2 Komentářů

  1. Sněží, sněží si chci určitě přečíst, 50 odstínů ... mám doma a A Cup of Style mě taky láká! ☺

    Blogerka Klárka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Sněží, sněží si určitě přečti, je to opravdu zábavná knížka :)

      Vymazat