Víkend v Beskydech

by - 29.9.16

Ahoj!

Dneskaj sem sa rozhodla, že sa s Vama podělím o pár fotek, které sem nafotila o víkendu. Vyrazili sme totiž do Beskyd, konkrétně do Velkých Karlovic. V tomto článku ale nebudu popisovat celý náš pobyt. Tentokrát půjde spíš o ty fotky. Protože v Beskydách bylo co fotit!

Tady je enom stručné shrnutí: Do Beskyd sme vyrazili v pátek odpoledňa. A protože sme na místo dojeli až navečer, vybalili sme sa a šli sme sa kúsek prójít. Na druhý den ráno nás čekala zas ranní procházka a potom už sme jeli na Pustevny a vyšlápli sme si horu Radhošť. Nesměl chybět ani oběd na posilňéní. Ten den sme sa eště zajeli podívat na Satinské vodopády no a to bylo všecko. V nedělu sme sa sbalili a jeli sa eště podívat do Rožnova pod Radhoštěm, konkrétně do Valašského muzea. Samozřejmě nesměl chybět oběd a pak nám nezbývalo nic jiného, než sa vrátit zpátky dóm.











Jestli by Vás zajímal můj výlet podrobněj, podívajte sa na toto video:

Mohlo by se vám líbit

6 Komentářů

  1. Pěkné fotky :). Ty houbičky jsou roztomilý :D

    http://gingerjannie.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  2. Satinské vodopády jsou nádherné, taky jsem tam nakoukla, ale na přelomu zimy a jara. Když koukám, jak to tam vypadá zeleně, měla bych se tam vypravit znovu a ten tok více prošmejdit :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Doporučuju si tam zajet teď na podzim. Bylo to tam jako v pohádce :)

      Vymazat