Zimní wishlist

by - 10.11.16

Ahoj!

Přestože zima ještě oficiálně nezačala, připravila jsem si pro Vás zimní wishlist. Původně jsem tento článek chtěla psát až v prosinci, ale vzhledem k tomu, že do Brna dorazil letos sníh už v listopadu, rozhodla jsem se jinak. Jestli mi dnes ráno něco zvedlo náladu, tak to byly právě první sněhové vločky. 

Nejprve tu mám dvoje krásné šaty. Ty první jsou džínové, značky Vero Moda. Jestli mi přijde něco zajímavého na těchto šatech, tak je to právě jejich netradičnost. Džínových šatů jsem viděla už spousty, ale nikdy jsem nenarazila na takový střih. Podle mě tyto šaty dodají na ženskosti hlavně díky jejich áčkovému střihu. Těmi druhými jsou košilové šaty v khaki barvě, značky Noisy May. Šaty mají rovný střih, ale dají se stáhnout v pase. Khaki barvička je navíc letošní podzim velice trendy. Takže doufám, že se mi poštěstí a brzy se mi objeví něco podobného v mém šatníku.

Jestli jsem si letos něco zamilovala, tak jsou to nejrůznější svetry, ať už s rolákem nebo bez, jednobarevné ale i třeba s vánočními motivy. Nedávno jsem si jeden takový svetr pořídila v New Yorkeru. Ráda bych takových svetrů měla ale víc. Zapátrala jsem na internetu, a pro ukázku jsem vybrala právě tento šedý svetr od značky Tally Weijl. Svetr můžete zvolit jak k sukni, tak ke kalhotám.

Je načase si pořídit také nějaké zimní boty. Ráda nakupuji v CCC a právě na jejich stránkách mě zaujaly tyhle. Jsou to jednoduché kotníkové boty s širším podpatkem, které se hodí v podstatě ke všemu.

No a poslední věcí je tato crossbody kabelka tělovo-vínové barvy značky LYCD. Něco podobného v levnější variantě bych si určitě ráda pořídila hlavně proto, že se v mém šatníku objevují spíše větší kabelky. Na tomto typu se mi líbí právě pevný materiál, takže nehrozí, že by kabelka ztratila svůj tvar a krčila se.

Jak se Vám líbily dnešní věci z wishlistu? Co byste si Vy rády pořídily?

Mohlo by se vám líbit

3 Komentářů

  1. Ja čakám na sivý šál a ruksak, nič viac nepotrebujem :) rada nakupujem basic kúsky, ktoré sa mi jeden k druhému hodia :)


    SlavikStories
    Čítanie je sexy

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já většinou když mám v plánu si koupit nějaký ten basic kousek, stejně nakonec odcházím z obchodu uplně s něčím jiným :D

      Vymazat
  2. Ta kabelka je moc hezká! Jen jich už mám dost :D. Většinu oblečení, které chci na zimu, už mám, chybí mi jen pár lehčích svetříků a šaty s límečkem :).

    tpatc.blog.cz

    OdpovědětVymazat