Výletujeme po Anglii - Guildford, Bournemouth a Cambridge

by - 6.9.17

Ahoj!

Zaří, září... Je neuvěřitelné, jak to letí. Další školní rok je opět tady a za chvíli nám začne podzim. I když musím říct, že podzim určitě patří mezi mé oblíbené roční období. Je to totiž období teplých šál, čajů, propršených dnů, barevného listí... A to je právě to, co na podzimu tak miluju. Jak to máte vy?

Protože jsme v průběhu prázdnin měli možnost navštívit 3 anglická města, rozhodla jsem se Vám ukázat aspoň pár fotek a dát Vám tak třeba tipy na to, které město navštívit.

Guildford

Město, které je jižním směrem vzdáleno ani ne hodinu od Londýna, jsme měli možnost navštívit hned po našem návratu z Mallorky. Guildford je známý nejen díky svému hradu, ale také díky tomu, že zde pobýval známý spisovatel Lewis Carrol, autor Alenky v říši divů.








Bournemouth

O víkendu po našem francouzsko-španělském cestování jsme kromě Guildfordu navštívili také přímořské město Bournemouth. Kromě dlouhého mola a krásné písečné pláže se můžete kochat i krásným parkem. 






Cambridge

Do Cambridge, anglického univerzitního městečka, jsme se vydali na konci srpna. Musím říct, že mě uchvátilo jak svojí architekturou, tak maloměstským životem. Cambridge Vám tedy rozhodně doporučuji. 







Mohlo by se vám líbit

3 Komentářů

  1. V říjnu máme naplánovaný výlet do Londýna. Doufám, že to nebude propršený víkend. :D
    Z tvých fotografií vypadá Anglie skvěle. Už se tam o to více těším!
    Měj se krásně, Š

    Corculum | Stepanka_T
    Instagram

    OdpovědětVymazat
  2. Nádhera, hlavně Cambridge :) v Anglii jsem byla dvakrát, ale tato místa jsem nenavštívila, takže díky za tipy :)

    Lady Lenna

    OdpovědětVymazat