7 věcí, bez kterých se na podzim neobejdu

by - 13.11.17

Ahoj!

Podzim se nám pomalu, ale jistě chýlí k druhé polovině, což znamená, že se nám opět čím dál víc blíží Vánoce. Já už postupně chystám vánoční články a také videa. Prvního vánočního článku se tedy dočkáte už na konci listopadu. Zatím Vám neprozradím, čemu bude věnovaný. Pokud by Vás ale zajímalo něco konkrétního, klidně mi napište do komentářů.

V dnešním článku bych Vám ráda představila 7 věcí, bez kterých se na podzim neobejdu. Tak pojďme na to!


Svíčky

Upřímně, kdo z Vás by si dovedl představit podzim či zimu bez toho, aniž by si za celou dobu nezapálil jedinou svíčku? Já sama svíčky miluju. Ráda si svíčku zapálím jen tak, když večer relaxuji. Svíčka celému pokoji prostě dodá úplně jinou atmosféru.

Teplé ponožky 

Bez mých oblíbených teplých a huňatých ponožek žít nedovedu. Miluju, když si po horké sprše můžu vlézt do teploučkých ponožek a usadit se hezky obýváku, dát si dobrou večeři a k tomu si třeba pustit nějaký fajn film nebo seriál.

Svetr

Právě svetry patří k mým snad nejoblíbenějším podzimním a zimním kouskům oblečení. Mám ráda různé barvy. Mezi mé oblíbené střihy ale patří hlavně svetry s roláky. Na Vánoce bych si určitě ráda pořídila nějaký s vánočním motivem.

Deka

Zalézt si pod deku a popíjet horký čaj u rozpáleného krbu... Tak tuhle situaci jsem v pravém slova smyslu zažila až tady v Anglii. Jestli ale něco nesnáším, tak jsou to staré vlňáky, které jsou jak nepříjemné na dotek, tak Vás strašně koušou (těch tady mimochodem máme až moc). Naštěstí se mezi nimi ale také našla příjemná šedá deka, bez které si teď moje vysedávání na gauči už neumím představit.

Filmy

Můžu o sobě prohlásit, že jsem filmový maniak. Filmy si totiž stahuju neustále. I když třeba žehlím, pustím si film. Čas mi tak ubíhá mnohem rychleji. Čeho už se teď nemůžu dočkat jsou samozřejmě vánoční filmy, jako například Láska nebeská.

Čaje 

Pokud jste viděli video o mých podzimních zvycích z minulého roku, určitě víte, že jsem také velkou milovnicí čajů. Čaje ráda střídám a ochutnávám, stejně tak ráda střídám i hrníčky. Čaj nejraději piju s citronem a medem.

Ovoce

Bez denního přísunu ovoce si to nedovedu představit. Stejně jako na jaro či v létě i na podzim a v zimě mám své oblíbené druhy a tím je mandarinka a kaki. Ovoce u mě nesmí chybět ráno, v průběhu dne a ani večer.

A bez čeho si ten podzim nedovedete představit Vy?

V tomto článku byly použitý fotografie z internetové stránky www.pixabay.com.

Mohlo by se vám líbit

6 Komentářů

  1. Za mě určitě pumpkin spice latté, které si dělám sama.. :)

    OdpovědětVymazat
  2. Okej, dávam si ruku na srdce a hovorím, že súhlasím so všetkým čo si tu vypísala. Úplne sa v tom článku vidím :D
    Jediné čo by som ešte ja pridala je horúca čokoláda, ktorú zbožňujem :)

    www.simonazacko.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Horkou čokoládu mám také ráda, ale není to pro mě to, bez čeho bych se neobešla :) Já jsem spíš na ty čaje :)

      Vymazat
  3. Za mě určitě teplé ponožky a svetr! Jsem hrozná zmrzlina a miluju, když se můžu zachumlat do teplého oblečení :)

    LENN

    OdpovědětVymazat