Kosmetická recenze #9

by - 11.3.18

Ahoj!

Půlka března je téměř pryč a teploty nám pomalu ale jistě stoupají. Přestože se nám v Anglii ty teploty pohybují zatím kolem 10 stupňů, už v sobotu jsem měla konečně možnost nechat doma zimní bundu a vzala jsem si svoje oblíbené lakované polobotky. Upřímně, té zimy bylo pro tento rok už dost. Nemyslíte? 

Dnes mám pro Vás nachystanou už 9. kosmetickou recenzi. Tak si pojďme zhodnotit další 3 kosmetické výrobky.

Tvářenka| MUA Makeup Academy | Pixel Perfect Multi - Blush

Cena: cca 140 Kč (české e-shopy), cca 90 Kč (zahraniční e-shopy)
K dostání: na e-shopech (v ČR)

Tuhle tvářenku v odstínu Pink Blossom jsem si pořídila ještě před pár měsíci v Londýně. Po dlouhém vybírání jsem tedy nakonec sáhla po tomto multi-blushi se shimmerem. Za mě to ale rozhodně byly zbytečně vyhozené peníze, protože nijak neplní svou funkci. Absolutně postrádá jakoukoliv pigmentaci a že by nějak rozjasňovala se rozhodně říct nedá. Při nanášení štětcem se na samotný štětec vůbec nepřichytí, při nanášení prstem zůstává na prstu. Takže v mém případě byla tato koupě jeden velký pokus - omyl. 


Barevný krém na rty | Catrice | Velvet Matt Lip Cream

Cena: cca 100 Kč
K dostání: v drogeriích, na e-shopech

Catrice je určitě jednou z mých oblíbených značek. Pár produktů jsem už vyzkoušela a musím říct, že jsem se všemi byla spokojená. Stejně tak s barevným krémem na rty, který jsem si pořídila v odstínu 070 Into The Rosewwods. Pamatuji si, že jsem tehdy sháněla barevný lesk na rty, který by mým nevýrazným rtům dodal trochu barvy a nepotřeboval tak precizní aplikaci jako třeba rtěnka a zároveň by se tak hodil třeba na cesty. Ale teď už k hodnocení. S produktem jsem opravdu spokojená. Líbí se mi jak jeho krémová konzistence, tak fajn aplikátor, dále nádherná sladká vůně a závěrečný matný finish. Jediné co bych mu vytkla je to, že se mi chvíli po nanesení začíná slézat k okraji rtů, takže je potřeba poupravit a dále pak relativně nízká výdrž, což se ale dá u těchto barevných lesků očekávat. Každopádně, po tomhle výrobku bych sáhla znovu. 


Pleťová maska | Sephora | Grey clay mask

Cena: 170 Kč
K dostání: v drogeriích Sephora, na e-shopu Sephora

Tuhle jílovou pleťovou masku jsem dostala pod stromek letošní Vánoce a nemůžu si ji vynachválit. Maska slibuje jak zmatnění, tak pročištění pleti. Měla by Vám vydržet na 4 použití, avšak mně vystačila dokonce na 6 použití. Masku jsem si vždycky nanesla na vyčištěnou pleť, nechala ji působit 15 minut a poté jednoduše smyla pomocí vlažné vody a ručníčku nebo hadřeného kapesníčku. Maska Vám za těch 15 minut na pleti zaschne, avšak nijak pleť nestahuje ani nepálí, naopak příjemně voní. A výsledek? Pleť je nádherně hladká, vyčištěná a zbavená veškerých nečistot.


Mátě zkušenosti s některým z těchto výrobků? Určitě mi napište do komentářů!

Mohlo by se vám líbit

4 Komentářů

  1. Ta MUA mě nepřekvapuje. Celkově je to značka tak akorát na dvě věci :/ alespoň není tak předražená

    CZECHHONEY - V.'s World

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Máš pravdu. Produkty značky MUA, které jsem doposud vyzkoušela, stály za nic.

      Vymazat
  2. Ta tvářenka se mi na první pohled líbila, ale po přečtení tvé recenze jí z hlavy hned mažu :-D

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky za komentář :) No někdo s ní může být spokojený, každopádně za mě je to propadák.

      Vymazat