Jedna květnová neděle

by - 7.5.18

Ahoj!

Taky si tak užíváte toho slunečného počasí? Já jsem ráda, že se k nám do Anglie po několika chladných a propršených dnech slunce opět vrátilo. Tady je to počasí prostě nevyzpytatelné. 

Rozhodla jsem se, že dnešní článek pojmu spíš jako takový povídací a nebudu se věnovat žádné konkrétní tématice. Po dlouhé době jsem totiž měla konečně klidnější víkend a snažila se relaxovat. Nechci tím říct, že jsem celý víkend jen seděla nebo ležela. S přítelem jsme se v sobotu taky věnovali trochu zahradničení a přesazovali jsme keříky rajčat a paprik (no, u těch paprik to zatím žádné keříky vlastně nejsou :-D ). No a nafotila jsem i pár fotek, o které se s Vámi samozřejmě dnes podělím. 




Tento týden mě ale nějaký ten relax ještě čeká. Už ve středu odpoledne totiž letíme s přítelem směr Amsterdam, který navštívíme poprvé v životě. Ubytovaní nebudeme přímo v Amsterdamu, ale v jedné z částí Utrechtu, takže se do samotného Amsterdamu budeme muset dopravovat vlakem. Pokud se ptáte proč, tak je to hlavně kvůli drahému amsterdamskému ubytování, které jsme navíc sháněli na poslední chvíli. V Holandsku strávíme čtvrtek a pátek, no a v sobotu ráno už se zase vracíme zpět. Jen doufám, že nám vyjde počasí... Už teď se můžete těšit na článek z našeho výletu! Byli jste někdy v Amsterdamu? Co stojí za to vidět? Určitě mi dejte vědět do komentářů. Budu ráda za každý tip!




Další cesta, která nás ještě před prázdninami čeká, je ta do ČR a to už za 6 týdnů. Doma jsem byla naposled v lednu, takže se už teď neskutečně těším. Prázdniny (tedy červenec a srpen), které pro mnohé lidi znamenají dovolené, pro mě budou spíše jen pracovní, jelikož se zatím nikam nechystám.




 A co vy? Jaké jsou Vaše plány na prázdniny? 

Mohlo by se vám líbit

0 Komentářů