Náramky z korálků na podporu JVN

by - 2.9.18

Ahoj!

Taky jste rádi, že jsou ta vedra konečně pryč? Nevím, jak v Česku, ale k nám do Anglie už pomalu ale jistě přichází podzim. I když jsou listy stále zelené, už teď venku můžu vidět třeba šípky, které k podzimu neodmyslitelně patří. Já osobně podzim miluju. Spolu s jarem totiž patří mezi mé oblíbené roční období. A jaké roční období máte nejraději vy?

V dnešním článku se nedočtete ani o kosmetice, knížkách, módě ... Dnes vám chci představit můj menší projekt. Projekt na pomoc těm, kteří to potřebují. Projekt na pomoc jezevčíkům.


Pokud můj blog sledujete od začátku jeho založení, víte, že jsem velkou milovnicí jezevčíků. Nikdy jsem si nemyslela, že se mi právě jezevčíci tak neuvěřitelně vryjí do srdce. Svůj život si už bez nich vlastně ani neumím představit.

To, co mi (stejně jako spoustě ostatních lidí) nepřijde lhostejné a proti čemu bych ráda bojovala je problematika množíren nebo týrání psů. Proto moc fandím všem útulkům a organizacím, které zachraňují ať už nechtěné a opuštění či týrané psi. Všichni tihle lidé vždy měli a stále mají můj velký obdiv.


A o co že se vlastně jedná?

Z názvu dnešního článku nebo úvodní fotografie už jste určitě poznali, že jde o prodej náramků. No, a jelikož mě baví vyrábění nejrůznější věcí od dekorací až třeba po takové náramky, řekla jsem si, proč toho nevyužít. Takže jsem nakoupila vše potřebné a vytvořila pár náramků na ukázku. Rozhodla jsem se také, že část výtěžku z každého prodaného náramku poputuje právě na transparentní účet JVN.

Že neznáte zkratku JVN?

JVN neboli Jezevčíci v nouzi je nezisková organizace založená paní Petrou Smolkovou. Organizace sdružuje jak pejsky, kteří zde zůstanou již natrvalo, ale taky pejsky k adopci. Celková péče o pejsky zahrnující ať už veterinární péči či potravu ale stojí nemalé peníze. Proto byl založen také transparentní účet, na který může kdokoliv přispívat libovolnou částkou. Stejně tak ale můžete pomoci třeba jen tím, že jezevčíkům pošlete třeba něco dobrého na zub.

Z čeho jsou náramky vyrobeny a kde je sehnat?

Náramky jsou vyrobeny z korálků minerálů jako je například achát, sodalit, růženín anebo taky amazonit. Na každém náramku také najdete kovový přívěsek jezevčíka, který je v barvě antického stříbra. Pokud byste i vy měli zájem o jeden z náramků, stačí mě kontaktovat přes e-mail lifewithcarol@email.cz. Bližší informace týkající se velikostí a druhů náramků se dozvíte TADY.


A jak to máte s problematikou útulků vy? Zajímáte se o to? Jaký je váš názor? Budu ráda, když mi dáte vědět do komentářů.

Mohlo by se vám líbit

2 Komentářů