Můj letošní podzimní wishlist

by - 16.9.18

Ahoj!

Tak ještě pár dnů a máme tu oficiálně podzim! Taky už se ho nemůžete dočkat? Co máte vlastně na podzimu nejraději? Za mě to je nejen krásně zbarvená příroda, ale také ty chladné večery při horkém čaji a svíčkách.

Na dnešek tu mám pro vás připravený letošní podzimní wishlist. Nevím proč, ale wishlisty mě nejvíce baví na podzim a v zimě. I když ani nevím, jestli jsou wishlisty stále "v módě". Vím, že byly populární tak před 2-3 roky. Každopádně co se týče mě, tak právě tyhle typy článků patří mezi mé oblíbené.


Černé puntíkované šaty Tally Weijl - Jestli jste četli článek, ve kterém jsem vám představovala módní trendy, které jsem si zamilovala, tak určitě víte, že takovéhle romantické šaty se letos staly mými velkými oblíbenci. Konkrétně tyhle jsem našla na ZOOTu. To, že začíná podzim, neznamená, že musíte šaty ukrýt hluboko do skříně. Stačí k nim vzít jen navíc punčochy nebo silonky, přehodit přes ně svetr nebo bundičku a máte skvělý outfit i do chladnějších dnů.

Bíle tenisky Converse - Jestli existuje něco, co nikdy nevyjde z módy, tak jsou to rozhodně klasické "conversky". Jedny takové, ale v tmavě modré jsem kdysi vlastnila a vydrželi docela dlouho. Tyhle typy tenisek můžete vzít ať už k šatům, kalhotám nebo k sukni. Na internetu je seženete na nespočtu e-shopů.

Bílá košile Haily´s Juliana - Klasická bílá košile je jedním z kousků, která by vám v šatníku neměla chybět. A ano, mně tam opravdu chybí. Není nutné za košile dávat 500 Kč. Věřím, že se dá sehnat daleko levněji. Košile se vám hodí na jakoukoliv příležitost. Vypadá dobře jak s nejrůznějšími kalhotami, tak se sukní. Na ukázku jsem tentokrát vybrala tu od značky Haily´s Juliana na ZOOTu.

Svíčka Yankee Candle - Jestli po něčem už dlouho toužím, tak je to určitě vyzkoušet některou ze svíček od Yankee Candle. Vždycky mě fascinovala ta neuvěřitelná škála nejrůznějších barev a vůní. Bohužel jsem si doposud žádnou svíčku od Yankee Candle nepořídila. Doufám, že to tenhle rok stihnu ještě napravit.

Černý baťůžek Primark - Myslím, že existují 2 skupinky lidí, co se týče pohledu na baťůžky. Buď se vám líbí, anebo je nesnášíte. Já rozhodně patřím do té první skupinky. Svůj první baťůžek jsem si pořídila zhruba před rokem a půl. Bohužel postupem času ztratil na kráse, proto bych si ráda pořídila baťůžek nový. Na jeden takový jsem narazila na stránkách Primarku.

Černé cullottes Only - Posledním kouskem z dnešního wishlistu jsou černé culottes. Tenhle typ kalhot se mi zpočátku vůbec nelíbil, avšak postupem času jsem si k nim našla cestu. Culottes jsou skvělou alternativou ke klasickým kalhotám, ale také k sukním. Skvěle se k ním hodí jak elegantnější boty, tak tenisky. Stejně tak k ním můžete vzít klasickou mikinu, anebo také sáčko či třeba koženkovou bundičku. Culottes, které vidíte na obrázku, jsou opět ze ZOOTu.

Jak se vám líbil letošní podzimní wishlist? Co byste si rádi pořídili letošní podzim vy? Budu ráda za každý komentář!

Na další článek se můžete těšit za 2 týdny. Příští týden bude taková menší pauzička, jelikož odjíždím tuhle středu do ČR. Budu ráda, když mi do komentářů napíšete, o čem byste na blogu rádi dočetli.

Mohlo by se vám líbit

1 Komentářů

  1. Bílé Conversky máme stejné :-) také přemýšlím o koupi, akorát stále nevím, zda chci kotníčkové nebo tyhle nízké.

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat