Doma na Vánoce!

by - 1.1.19

Ahoj!

Vítejte v novém roce! Jak jste letos (tedy vlastně už loni) oslavili Silvestra? Já nijak zvlášť. Silvestra jsme s manželem stejně jako minulý rok trávili v Anglii a žádné velké oslavy se nekonaly. Abych řekla pravdu, oslavy příchodu nového roku mi vlastně nikdy moc neříkaly. Začátek nového roku, ale může být fajn pro ty, kteří chtějí začít od začátku nebo se chtějí v něčem změnit. Tak mě napadá, že by se další článek mohl věnovat novoročním předsevzetím. Co myslíte? Zajímalo by vás tohle téma?

Vánoce zase neuvěřitelně rychle utekly. Můžu ale říct, že se už teď těším na ty další. Možná, že si tentokrát už ani nebudu muset kupovat letenku... Když už jsme u těch letenek, tak tu na tyhle Vánoce jsme si kupovali už v lednu, takže téměř rok dopředu. Ceny letenek kolem Vánoc jsou totiž neuvěřitelně předražené.


Do Česka jsme se vydali už 20. prosince. Letadlo British Airways nás tentokrát dopravilo do Vídně, odkud nás čekala dvouhodinová cesta autem domů. V pátek 21.12. pro nás byl ještě ve znamení dokupování posledních dárečků a nechyběla taky návštěva matriky. V sobotu jsme se s rodinou vypravili do Prahy, v neděli mě čekalo velké balení dárků, no a v pondělí nastal Štědrý den. Další tři dny jsme chodili hlavně po návštěvách a zároveň se snažili tak nějak relaxovat.



Na letiště Heathrow jsme zavítali poprvé v životě. Našim letištním pravidlem je návštěva našeho oblíbeného řetězce kaváren Pret A Manger. Kromě výborné kávy si nemůžeme vynachválit ani jídlo.



Na vánoční trhy na pražském Staromáku jsem taky zavítala poprvé v životě. Samozřejmě nesměla chybět ochutnávka domácích brambůrek a vánočního punče.


Na horním obrázku už vidíte naši letošní vánočku a na tom spodním naše vánoční ponožky, což byl vlastně první ranní dárek.


Fido s Blackem tentokrát oblékli vánoční oblečky, které jim ušila mamka.


No a tady už vidíte náš stromeček, který jsme tento rok ladili do zlaté a bílé a na fotce pod ním prostřený stůl na štědrovečerní večeři.




Mohlo by se vám líbit

4 Komentářů

  1. To je paráda :-) doma je doma! Krásné fotky.

    Přeji Ti krásný a úspěšný nový rok!
    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky za krásný komentář :) Taky Ti přeji vše nej do nového roku!

      Vymazat
  2. Krásný fotky, cítím z nich tu radost z toho být se svými milými <3.
    ByGabra

    OdpovědětVymazat