Veselé Vánoce!

by - 23.12.18

Ahoj!

Tak jak se vám líbily články o Mauriciu a o svatbě? Přemýšlím nad tím, že bych příští rok natočila i nějaké to svatební video. Zajímalo by vás to? Pokud ano, budu ráda, když mi to dáte vědět do komentářů. Dnešní článek se už bohužel žádnému konkrétnímu tématu věnovat nebude. Jelikož jsme včerejší den strávili v Praze, napadlo mě, se s vámi na blogu podělit aspoň o trochu té vánoční atmosféry, jelikož jsem vás tento rok ochudila o takové ty klasické vánoční články.

V Praze jsem byla v období Vánoce asi poprvé. Jestli mám na Vánocích něco ráda, tak jsou to právě vánoční trhy. Můžu říct, že ty české se s těmi anglickými nedají srovnat. My jsme s manželem před Vánoci navštívili například londýnský Winter Wonderland, který se nachází v Hyde Parku a najdete v něm jak nejrůznější atrakce, tak bary a stánky s jídlem. Nad klasické české trhy plné vůní, vánoční hudby a poklidné atmosféry, to ale nemá ani náhodou!



Pro dnešní článek je to tedy vše a proto bych vám chtěla na závěr popřát krásné Vánoce a hlavně pohodovou atmosféru! Už teď se můžete těšit na další článek, ve kterém se s vámi podělím o pár vánočních momentů!

Mohlo by se vám líbit

0 Komentářů