Kosmetická recenze #12

by - 27.1.19

Ahoj!

Je to neuvěřitelné, ale za 2 dny je tu únor a já budu zase o rok starší (bohužel). Na svoje  narozeniny jsem se vždycky těšila. Těšila jsem se jednak na oslavu a jednak na to, co pěkného dostanu. Teď když jsem v Anglii to zase tak neprožívám. Vlastně ani není s kým to prožívat (když nepočítám Přemu). Zkrátka není nad to narozeniny oslavit alespoň s nejbližší rodinou. Naštěstí nás za pár dnů čeká menší návštěva. Přiletí za námi totiž naši, takže to můžeme aspoň trochu oslavit. Jak to máte s narozeninami vy? Pořádáte oslavy nebo to až tak neřešíte? Budu ráda, když mi napíšete do komentářů.

Po téměř půl roce jsem se rozhodla se s vámi podělit o novou kosmetickou recenzi. Tu poslední jsem psala už hooodně dávno a to na konci srpna loňského roku. Tyhle recenze mě prostě baví. Kromě focení jednotlivých produktů mě těší taky to, že vám můžu předat své zkušenosti a výrobek vám tak (ne)doporučit.

Parfém | Yves Saint Laurent | Black Opium

Cena: cca 1500 Kč za 50 ml
K dostání: na e-shopech, v parfumeriích

U tohohle výrobku nepůjde ani tak o hodnocení. Vlastně na vůni není moc co hodnotit, jelikož každému z nás zkrátka voní něco jiného. Parfém jako takový je trochu kořenitý, takže pro milovnice svěžích a sladkých vůní to asi moc nebude. Podle mě se skvěle hodí hlavně na podzim a zimu, jelikož je to vůně poměrně výrazná. Na jaro a léto bych prostě volila něco lehčího. No a co se týče složení vůně, tak obsahuje hrušku, květ pomerančovníku, růžový pepř, jasmín, kávu, cedr, pačuli a taky vanilku.


Balzám na rty | Jelení lůj | Originál

Cena: 39 Kč (28g)
K dostání: na e-shopech, v lékárnách, v drogeriích, v supermarketech

Upřímně, na jelení lůj nedám nikdy dopustit. Přestože jsem vyzkoušela už všemožné balzámy na rty, jelení lůj mě prostě nikdy nezklamal. Hlavně v zimním období moje rty opravdu trpí, proto je potřebuju neustále hydratovat. Jelení lůj ale používám třeba taky na okolí nosu, když mám rýmu a nos už mám od všech těch kapesníků odřený.


Řasenka | Trend It Up | Eyeppearance Mascara Volume & False Lashes

Cena: 119 Kč
K dostání: na e-shopu DM, v drogerii DM

Protože jsem od značky Trend It Up vyzkoušela už jednu řasenku, se kterou jsem byla maximálně spokojená, rozhodla jsem se, si po delší době pořídit další. Tentokrát jsem vsadila na Eyeppearance Volume & False Lashes. Musím říct, že se řasenka díky skvělému kartáčku opravdu krásně nanáší. Řasy neslepuje a dodá jim poměrně objem i délku. Jediné mínus a taky vlastnost, kterou na řasenkách opravdu nesnáším je to, že se trochu obtiskává pod očima.



Máte s některým z těchto výrobků zkušenosti? Pokud ano, určitě mi dejte vědět!


Mohlo by se vám líbit

2 Komentářů

  1. Opium moc nemusim, na me je dost tezke, ale kazdemu pristane jiny parfem:). Vse nej k narozeninam!🤩🎀🍾
    www.bygabra.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mockrát děkuji :) Já jsem ho dostala minulé Vánoce od manžela. Přestože jsem milovník spíše sladších vůní, nakonec jsem si ho oblíbila :)

      Vymazat