Jaký byl uplynulý půlrok?

by - 1.5.19

Ahoj!

Předem bych se chtěla omluvit za to, že poslední dobou články a celkovou aktivitu na sociálních sítích dost zanedbávám, tak snad mi to odpustíte... Někdy to ale zkrátka jinak nejde. Věřím, že mi takové pauzy pomůžou k tomu nabrat jak energii, tak novou inspiraci.

V dnešním článku vám chci nejen shrnout uplynulý půlrok, ale zároveň vás tak trochu informovat o tom, co mě v dalších měsících čeká. Tyhle typy článků jsou vlastně super i pro mě samotnou, jelikož si díky nim můžu tak nějak zesumarizovat to, co se v mém životě změnilo nebo odehrálo.


Pokud čtete můj blog pravidelně, možná si vzpomenete na to, že jsem poslední update přidávala minulý rok v září. Proto začnu jak jinak, než říjnem roku 2018.

Loňský podzim, říjen 2018 pro nás znamenal dokončování posledních svatebních příprav a plánování dovolené/svatební cesty na Mauriciu. Zároveň to pro nás byly taky trochu nervy, protože o tom velkém plánu žádná z rodin neměla ani tušení. Po tom, co jsme jim oznámili, že se chystáme vzít, se nám neskutečně ulevilo a to hlavně díky pozitivním odezvám. Samotný listopad už pro nás byl ve znamení velkého cestování. Nejprve nás čekala cesta do Prahy, kde jsme ještě měli tu možnost se s našimi rodinami vidět a užít si hezký víkend, no a 5. listopadu už jsme odlétali směr Mauricius. Naše úžasná svatba se konala 9. listopadu. Dodnes nelituju toho, že jsme se rozhodli uspořádat svatbu jen ve dvou.


Od našeho návratu zpět do Anglie uběhl měsíc a my jsme si mohli zase balit kufr. Tentokrát nás čekala cesta do ČR, protože jsme se vydali na Vánoce domů.


No a máme tu rok 2019. Na úvod bych ráda zmínila moje předsevzetí začít víc číst. Přestože nečtu každý den, určitě jsem na tom mnohem líp, než třeba ten předchozí rok.


Hned v lednu jsme využili levných letenek a rozhodli se zase někam vycestovat. Tentokrát jsme vybrali Dublin. Sice jen na 2 dny, ale i tak jsme si to moc užili. V únoru za námi přiletěli naši, se kterými jsme samozřejmě objevili zase kousek Anglie. Vydali jsme se třeba k hradu Windsor. Březen nebyl kromě neskutečného koncertu The World of Hans Zimmer ničím zajímavý. Hned na začátku dubna jsme se ale vydali do Česka, kde bylo potřeba si taky vyřídit nové doklady. Zbytkem dubna už jsme se jen tak nějak prokousávali.



No a co nás čeká dál? Na květen vlastně nemáme zatím žádné plány. Možná se zase někam vydáme na víkend. Poslední dobou totiž rádi plánujeme na poslední chvíli. Už na začátku června se ale vypravíme opět do ČR. Čeká nás totiž svatební after party, kterou s manželem pořádáme pro rodinu a kamarády. Jen doufám, že všechno vyjde tak jak má a vše dobře dopadne. V Česku strávíme týden. Už teď se moc těším!


A jak to s námi bude vypadat o prázdninách (červenec a srpen) ? Zatím není nic jisté, ale v srpnu možná podnikneme další dobrodružný trip podobný tomu francouzsko-španělskému. Chtěli bychom se totiž prostopovat do Česka, jelikož nás v srpnu čeká svatba našich kamarádů. Kterým směrem bychom se vydali, ale zatím nevíme. Každopádně vás budu informovat.

No a co podzim? Zatím to vypadá tak, že nás na podzim čekají ještě Benátky, které jsme dostali jako dárek od našich. Když už tam budeme, nebylo by špatné se podívat třeba taky do Verony nebo k jezeru k Lago di Garda. A ještě poslední zpráva. Já osobně bych se na podzim chtěla vrátit zpět do ČR. Upřímně, kromě výdělku a takové nějaké větší nezávislosti mi Anglie už nic nepřináší. A řekněme si na rovinu, že peníze nejsou všechno... Proto poslední dobou nevidím důvod, proč tu dál zůstávat ... A abych nezapomněla, po celý rok se budu snažit přidávat co nejvíce článků (a snad i videí) a nadále vás tak inspirovat.

Co čeká tento rok vás? A co jste v převratného se vám v posledním půlroce stalo? Budu ráda za vaše komentáře :-)

Mohlo by se vám líbit

0 Komentářů