Motivační citáty

by - 29.9.19

Ahoj!

Krásný poslední zářijový den! Tak jak jste si užili první podzimní týden? U mě se vlastně nic zajímavého nepřihodilo. Nepřestává mě však fascinovat ta podzimní příroda - barevné listy, kaštany, šípky a třeba taky vůně podzimního deště. Podzim je pro mě zkrátka takovým útulným ročním obdobím. Co máte na podzimu nejradši vy?

Na dnešek jsem pro vás připravila motivační článek. Řekla bych, že těch cestovatelských článků bylo v poslední době opravdu spousta ( i když za pár týdnů pro vás budu mít další, jelikož se chystáme do Itálie), takže bylo načase to trochu obměnit. V poslední době jsem si hodně oblíbila Pinterest. Kromě nejrůznějších obrázků jsem tam narazila také na různé motivační citáty, takže jsem vybrala pár takových, které tak nějak vystihují mou životní filosofii nebo to v co sama věřím, případně v co bych věřit chtěla.


Co to vlastně ta motivace je a k čemu slouží?

Motivace je jeden ze mnoha psychických procesů. Je to vlastně taková vnitřní pohnutka, která podněcuje naše chování k určitým výkonům. Motivovaný člověk je zkrátka výkonnější, ať se to týká práce či osobního života.

No a podle mě jsou skvělou motivací právě takovéto citáty, kterých v dnešní době najdete opravdu spousty. Řekla bych, že nejlepším způsobem je si vybrané citáty nastavit v mobilu jako pozadí. Přece jen, mobil je to co většina z nás drží v ruce poměrně často, tak proč to nevyužít i takto?


Budu ráda, když mi dáte vědět do komentářů, zda je pro vás motivace důležitá, v jakých chvílích ji využíváte a jak se vlastně motivujete?

Zdroj motivačních citátů: Pinterest

Mohlo by se vám líbit

0 Komentářů