Easter snapshots (aneb jak jsem si užila Velikonoce)

by - 14.4.20

Ahoj!

Doufám, že jste si letošní Velikonoce užili tak, jako já, využili toho a vyrazili někam do přírody. Mně se v mobilu za ty 4 dny volna nastřádalo pár fotek, takže jsem si řekla, proč je nevyužít k napsání dalšího článku?


Musím říct, že se letošní Velikonoce (co se týče počasí) opravdu povedly. Tedy, až na pondělí. Alespoň jsme se konečně dočkali nějakého toho deště, který už byl opravdu potřeba.

Co na vašem stole nesmí o Velikonocích chybět? Já si ráda vždy upeču něco sladkého a tento rok jsem se rozhodla pro loupáčky. Kdyby Vás zajímal recept, najdete ho TADY. Podle mě jsou nejlepší s máslem a medem.
V neděli jsme se vydali na Velkou Javořinu. Autem jsme vyjeli ke Kamenné boudě a odtud vyrazili pěšky na vrchol. Výšlap nám trval asi něco málo přes hodinku. Na Javořině jsme si pak užili takový menší piknik v trávě jako spousta ostatních lidí.



V pondělí jsem se spolu s našimi jezevčíky vydala do přírody kolem našeho města. Vyrazila jsem na místo, kde jsem nebyla snad 10 let. Můžu říct, že se tam příroda za tu dobu opravdu změnila. Není ale nad to, sednout sido trávy a užívat si jen zvuky přírody.







A jaké byly vaše Velikonoce?


Mohlo by se vám líbit

2 Komentářů

  1. To zní jako skvěle strávené Velikonoce!
    My jsme s přítelem byli doma, k večeru venčili morčátka venku, pekli jsme, koukali na filmy, zašli na procházku do přírody a když už nikam nemůžeme, tak jsme víceméně hlavně odpočívali :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To jsme měli podobné :) taky jsme hodně sledovali filmy 🎬

      Vymazat