Kosmetická recenze #14

by - 19.4.20

Ahoj!

Víte, co je pro mě na celém článku vždycky nejtěžší? Napsat úvod. S článkem jako takovým zase až takový problém nemívám, ale ty úvody... Možná si říkáte, proč je vlastně píšu. Zkrátka, bylo by divné, kdybych hned začala mluvit o nějakém kosmetickém výrobku bez úvodu. Nemyslíte?

Poslední kosmetickou recenzi jsem psala ještě v Anglii asi před 8 nebo 9 měsíci, takže je načase vám předat nové zkušenosti s dalšími kosmetickými výrobky. A co tu dnes máme?

Suchý šampón | Batiste | Instant Hair Referesh | 200 ml

Cena: 80-100 Kč
K dostání: v drogeriích, supermarketech, na e-shopech

O suchém šampónu Batiste jsem v minulosti slyšela hodněkrát. Nikdy předtím jsem se ho ale neodvážila koupit. Jestli je ráno při chystání do práce něco, co mě dokáže naštvat, tak jsou to mastné vlasy. A protože se mi vlasy mastí poměrně hodně, rozhodla jsem se pro koupi tohoto výrobku. Můžu říct, že jako poslední záchrana je opravdu super. Šampónem vždy nejprve zatřepu a ze vzdálenosti 20-30 cm nastříkám ke kořínkům. Poté promasíruju prsty a nakonec vlasy rozčešu. Batiste má na výběr i šampóny pro různé barvy vlasů. Já jsem si vybrala ten bezbarvý s vůní třešní.


Micelární voda | L'Oréal Paris | Normální až smíšená pleť včetně citlivé | 200 ml

Cena: cca 100 Kč
K dostání: v drogeriích, na e-shopech

Můžu říct, že jsem si micelární vody oblíbila. A to včetně této micélarky od L'Oréalu. Je bez parfemace a navíc hypoalergenní. Je skvělá nejen k vyčištění pleti, ale můžete ji použít taky k odlíčení a to včetně rtů a očí (v očích neštípe). Přestože se na obalu píše, že je bezoplachová, já pleť i tak oplachuju. Je mi to tak zkrátka pohodlnější. A do které skupinky patříte vy? Oplachujete si pleť po použití micelárky nebo ne (pokud je tedy bezoplachová)?


Lak na nehty | trend IT UP | Catch The Light | odstín 040 | 11 ml

Cena: 30-40 Kč (možná víc, bohužel si cenu už nepamatuju)
K dostání: v drogeriích DM

Tenhle odstín laku jsem sháněla dlouho. Je to podle mě perfektní vánoční barva. Jestli je něco, po čem v drogerii vždy pokukuju, tak jsou to rozhodně laky na nehty. Bohužel si nejsem jistá, zda se tento typ laků ještě vyrábí. Na internetu jsem se dočetla, že to zřejmě byla limitovaná edice. Hádám ale, že podobné laky značky trend IT UP určitě vyrábí. A co se týče spokojenosti s lakem? První vrstva háže spíše růžové odlesky, proto je pro dosažení krásně červené barvy nutné nanést alespoň 2 vrstvy. Výdrž laku - no, to je kapitola sama o sobě. Samozřejmě záleží na tom, jestli třeba zrovna neumýváte nádobí nebo neuklízíte. Každopádně lak hezky drží cca 4 dny. 


Vyzkoušeli jste některý z uvedených výrobků? Jak jste s nimi byly spokojeny? Budu ráda za každý názor :)

Mohlo by se vám líbit

0 Komentářů