Dechberoucí Moravské Toskánsko

by - 3.5.20

Ahoj!

Taky si tak užíváte té kvetoucí přírody jako já? Já to jaro prostě miluju. Kvetoucí stromy, květiny, zelená tráva... A krom toho všeho je jaro ideální na sběr různých bylinek. Já jsem si zatím nasbírala pár sedmikrásek a pampelišek, které jsem usušila na čaj a taky jsem poprvé v životě zkusila pampeliškové listy, ze kterých jsem vytvořila salát. Je to skvělá alternativa směsí salátů, které se dají koupit v obchodě. A co vy? Už jste někdy pampeliškové listy ochutnali?


Dnes bych vám opět ráda představila místo, které stojí za návštěvu. Už podle titulku dnešního článku víte, že se bude jednat o Moravské Toskánsko.



Moravské Toskánsko je oblast, kterou najdete kousek od Kyjova konkrétně u vesnice Šardice. A proč název Moravské Toskánsko? Krajina totiž svými terénními vlnami připomíná Toskánsko italské. Pokud byste se tam rádi vypravili, TADY máte odkaz na mapu.



Moravské Toskánsko je velmi populární mezi fotografy a dokonce má svůj vlastní IG profil, kde můžete najít nejrůznější snímky od mnoha fotografů.

No a pokud by vám ještě zbýval čas a energie, navštívit můžete taky zámek Milotice, který je odsud vzdálený jen pár kilometrů.

Už jste někdy tuto oblast navštívili?



Mohlo by se vám líbit

0 Komentářů