Kosmetická recenze #15 - produkty Wella Invigo

by - 20.10.21

Nemůžu uvěřit tomu, že už je to rok a půl, co jsem publikovala poslední kosmetickou recenzi. Tenkrát jsem se  v ní zaměřila na 3 kosmetické produkty - suchý šampon, micelární voda a lak na nehty. Tentokrát tomu bude trochu jinak. Ráda bych se totiž zaměřila na 4 kosmetické produkty stejné značky a to konkrétně značky Wella


Už je to pár měsíců, co jsem se rozhodla trochu víc investovat do vlasové kosmetiky a vsadila na řadu Invigo, Color Brilliance. Obecně, Wella produkty seženete třeba na Notinu, nově jsou ale taky k dostání přímo na stránkách samotné Welly. 

Řadu Invigo Color Brilliance najdete v červeném balení. Já jsem si pořídila celou sadu, tedy šampon, kondicionér a masku. Tyto produkty jsem ještě navíc doplnila olejíčkem SP Luxe Oil. Produkty Color Brilliance jsou super, pokud chcete oživit intenzitu a lesk vaší barvy vlasů nebo dodat vlasům hydrataci a výživu. Olej SP vám vlasy jednak vyživí, uhladí a zanechá je jemné a lesklé.




Já osobně jsem byla se všemi produkty velmi spokojená. Vlasy jsem měla po každém umytí a vysušení opravdu krásně hebké a lesklé. Nejprve jsem nanesla šampon, poté kondicionér a na závěr masku, kterou jsem vždy nechala chvíli působit a vlasy ve sprše rozčesala. Do vlhkých vlasů jsem po umytí nanesla 2 kapky olejíčku (ten vám mimochodem vydrží opravdu hooodně dlouho - snad i rok). Jelikož se mi vlasy hodně mastí, umývám si je každé dva dny. Ani tyhle produkty mi od mastnoty bohužel nepomohly - každopádně, tohle jsem od produktů vlastně ani nečekala. Jediná věc, která mi vadí je odlišné množství jednotlivých produktů, takže poté co spotřebujete masku a kondicionér vám stále zůstane docela velké množství šamponu. 

Máte taky někdo zkušenost s produkty Wella? Jestli ano, jak jste s nimi byli spokojeni?

Mohlo by se vám líbit

0 Komentářů