Dnešní úlovky z drogerie

by - 28.1.16

Ahoj!

Tak se nám blíží konec pracovního týdne. Já jsem využila dnešního počasí, a vyrazila jsem do města. Moje první cesta vedla do papírnictví, kde jsem si pořídila vizitkář na věrnostní kartičky. Už mě nebavilo to neustálé hledání kartiček po peněžence. Teď je mám konečně hezky uspořádané. Potom jsem zamířila do Rossmannu a do DM. Tentokrát jsem pořídila spíše ty levnější výrobky.


Drogerie Rossmann
Jako první věc jsem pořídila deodorant Synergen Dearly, který je určený pro citlivou pokožku, takže by neměl pálit, ani pokud ho použijete hned po holení. Vyšel mě na 34,90 Kč, super cena. Co se týče zanechávání bílých skvrn na oblečení, tento deodorant Vám bohužel ochranu proti skvrnám nezaručí. Jak jsem ale zjistila, nezaručí mi to ani dražší a značkové deodoranty, které by údajně neměly zanechávat skvrny.
Dalším produktem je ústní voda Prokudent med. Já jsem zvolila mentolovou. 500 ml Vás vyjde na 49,90 Kč. Tato voda by měla sloužit jako prevence před zubním kazem i onemocnění dásní, a snižovat tvorbu bakterií v ústech.
Posledním výrobkem, který jsem v této drogerii koupila byl odlakovač na nehty Isana bez acetonu, s pečujícím olejem, který má zabránit vysoušení nehtů. Ten jsem koupila za 34,90 Kč. 

Drogerie DM
Na co jsem se v této drogerii zaměřila jako první, byly řasenky. Nakonec jsem si vybrala tu od Essence. Na této řasence mě zaujal jak její kartáček, tak krásný design jejího obalu. Řasenka Lash Princess by měla vytvořit efekt umělých řas. A cena...94,90 Kč.
Poté přišla na řadu péče o pleť. Nejprve to bylo pleťové mléko Balea pro všechny typy pleti za 44,90 Kč. Mléko obsahuje olej z meruňkových jader a provitamín B5. Můžete ho použít jak na celou pleť, tak na odlíčení očí. Mléko totiž v očích nepálí. A to můžu zaručit, protože to mám odzkoušené. 
Poslední položkou byla micelární voda Balea pro smíšenou a citlivou pleť. Tato láhvička, která má 400 ml mě vyšla na 99 Kč. Jelikož nemám s micelární vodou doposud žádné zkušenosti, jsem na ni opravdu zvědavá.

A co vy? Máte s těmito výrobky nějaké zkušenosti? Kdyžtak mi napište do komentářu. :)

Mohlo by se vám líbit

0 Komentářů