My daily make-up

by - 26.1.16

Ahoj!

Sníh už nám pomalu roztává, a podle předpovědi nás teď čekají teplejší dny. Já už se ale každopádně těším na jaro. A co vy?

Tentokrát jsem se rozhodla pro článek o mém každodenním make-upu. Volím spíše jemnější líčení. Někdy si dám pouze řasenku, občas i stíny, a sem tam volím oční linky. Tentokrát jsem se rozhodla Vám ukázat make-up s očními linkami.


No a jakou dekorativní kosmetiku momentálně používám? Spíše tu levnější od značek jako je Essence, Dermacol či Catrice, které jsou volně dostupné třeba v DM nebo v Rossmannu.


1. Báze pod make-up - Možná Vám to bude připadat divné, ale já používám tu od Alverde, která je sice určena pod oční stíny, ale mě se osvědčila i na obličej. Na fotce ji ale budete hledat marně, protože jsem na ni při focení úplně zapomněla.
2. Make-up - Momentálně používám make-up od Dermacolu, Acnecover, tedy make-up, který má zabraňovat tvorbě akné. 
3. Korektor - Ten je součástí výše uvedeného make-upu, tedy 2 v 1.
4. Pudr - Hodně jsem si oblíbila kompaktní pudr od Dermacolu. Mezi jeho pozitiva patří i to, že krásně voní a mě nádherný design.
5. Oční linky - Používám ty od Essence, což jsou linky ve fixu, a to konkrétně v černém odstínu.
6. Řasenka - Ano, opět značka Essence, Get BIG Lashes. bohužel mi ale dochází, takže se chystám si pořídit novou. Máte nějaký tip?
7. Gel na obočí - No a do třetice je tu zase značka Essence, a to konkrétně barevný gel na obočí v odstínu 02 browny brows. 
8. Tvářenka - Tvářenka od Catrice obsahuje 4 odstíny, takže můžete volit různé kombinace. Já mám tu v odstínu 080 Peach Frappucino.
9. Rtěnka - Jelikož jsem byla zvyklá používat pouze lesky na rty, tohle je moje první rtěnka. Tato je od značky Alverde, a je to odstín 63 Fuchsia.

U tohoto looku jsem ale také zvolila tužku na obočí značky Chanel v odstínu 10. Nepoužila jsem ji ale na obočí, nýbrž jako oční stíny. Je to hodně jemný odstín, takže není téměř vidět.

Nezbytnou součástí jsou také kleštičky na řasy. Já mám pouze obyčejné, které jsem pořídila v Rossmannu.

Co se týče štětečků, nemám nějak velkou sbírku. V DM jsem objevila sadu štětečků od Ebelin, které obsahují jednu tyčinku, na kterou se dají našroubovat 4 různé nádstavce, což je super. I když jsou to spíše štětečky na oči, já je používám ať už na aplikaci očních stínů, korektoru nebo stínů na obočí. Na make-up a pudr mám 1 štěteček od Mary Kay, no a tvářenku nanáším štětečkem, který jsem kdysi dávno koupila.....už vlastně ani nevím kde. :)




Mohlo by se vám líbit

3 Komentářů

  1. Moc ti to sluší Kaji ;). Tu tvářenku zbožňuju a sahám po ní vždy, když nevím jakou si dát :-).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tip na řasenku: Gabriella Salvete Diamante nebo Sinergia, Miss Sporty Studio Lash (žlutý tenký obal), Maybelline Lash sensational, na kterou je teď v DM akce :-).

      Vymazat
    2. Díky za komentář a také za tip na řasenku :)

      Vymazat