Kosmetická recenze #1

by - 16.2.16

Ahoj!

Dnes jsem pro Vás připravila první recenzi kosmetiky. Tentokrát se bude jednat hlavně o dekorativní kosmetiku. Vybrala jsem 5 různých produktů od různých značek. Pamatujte ale, že to co nesedí mně, může sedět Vám!

Název: Balea Outdoor Protect - pleťový krém
K dostání: v DM drogeriích

Na tomto krému jsem nenašla ani jedno pozitivum. Špatně se roztírá, do pleti se téměř vůbec nevstřebává a je příliš mastný. Z toho důvodu jsem ho používala spíše na ruce a chodidla.




Název: Essence eyeliner pen - oční linky ve fixu
K dostání: v drogeriích

Musím se přiznat, že s linkami to zatím moc neumím. Můžu ale říct, že s těmito od Essence nejsem spokojená vůbec. Super na nich je jejich špičatý hrot, to je ale asi všechno. Linky se totiž obtiskávají, a jakmile na ně víc přitlačíte, přestanou fungovat. Pokud chcete již nanesenou linku obtáhnout, začne se stírat.  


Název: Essence Lash Princess - řasenka
K dostání: v drogeriích

Řasenka je skvělá, protože řasy neslepuje a umí je prodloužit. Její negativum je ale, že se obtiskává a tvoří šmouhy pod očima.





Název: Miss Sporty So Matte Perfect Stay - pudr
K dostání: v drogeriích

Tento pudr mě zklamal. I když jsem na internetu četla hodně pozitivních recenzí, musím s nimi nesouhlasit. Pudr se hodně drolí, a i světlejší odstín vypadá na pleti hodně tmavě.





             Název: Alverde Color & Care - rtěnka
            K dostání: v DM drogeriích
            
            Rtěnka od Alverde je mojí první rtěnkou. S barevností strukturou jsem spokojená. rtěnka má ale nulovou výdrž, takže se hodně obtiskává, a asi po 4, - 5. nanesení začne na rtech vytvářet žmolky

Mohlo by se vám líbit

1 Komentářů

  1. Řasenku od Essence jsem si také zakoupila - na doporučení jedné vizážistky, která se rozčilovala, že i produkty z drogerie mohou být kvalitní a ne jen drahé značky z parfumerek. Myslím si to také, ale prostě tato řasenka to nevyhraje. Já osobně s ní musím pracovat dost opatrně, protože jinak okamžitě lepí, a po celodenním nošení, jak říkáš - vypadám jak panda. Černé kruhy kolem dokola. Mrzí mě to, ale prostě dobré ocenění nedostane :/
    Veronique beauty

    OdpovědětVymazat