Pomozte jezevčíkům v nouzi!

by - 9.2.16

Ahoj!

Taky už Vás štve to brzké stmívání? Musím říct, že já už se nemůžu dočkat jara a taky toho, že bude světlo dýl než do 5-ti.

Dnešní článek se nebude věnovaný jídlu, módě ani make-upu. Dnes jsem se rozhodla Vás seznámit s jednou českou organizaci (i když už ji možná někteří z Vás znají), a to konkrétně s Jezevčíky v nouzi. Už z názvu zjistíte, že se jedná o pomoc jezevčíkům. Tato organizace pomáhá pejskům, kteří bohužel neměli to štěstí, a dostali se do špatných životních podmínek. 

Asi se ptáte jak těmto pejskům pomoct...Jedním ze způsobů, jak můžete jezevčíky podpořit je finančně, a to zasláním Vámi zvolené částky na účet organizace. Dále můžete darovat nejrůznější věci, ať už jsou to deky či něco dobrého na zub. V neposlední řadě jezevčíky podpoříte koupí některého z krásných výrobků, například hrníčku, klíčenky apod. Já už mám doma jeden z těchto výrobků, a to nádherný hrnek s jezevčíkem.



Samozřejmě, že pro každého pejska je největším darem to, když se dostane do nové a šťastné rodiny, a proto nejvíc pomůžete, když si pejska adoptujete.

Pokud byste se chtěli dozvědět o této organizaci víc, tady je odkaz na facebookovou stránku:

https://www.facebook.com/jezevcicivnouzi1/?fref=ts

A tady odkaz na oficiální stránku organizace: 

http://jezevcicivnouzi.cz/




Mohlo by se vám líbit

0 Komentářů